Aktív témák

• ladybug
    őstag

Rékus éjjel fél 2-kor jelezte evési szándékát. Kis szopi után vissza is aludt, és fél 6-kor ébredt fel megint.
    Borka most nem ébredt fel éjjel, reggel viszont már 7-kor ébren volt. Réka is hamarosan megébredt.

Jól megölelgettük, megszeretgettük egymást, majd kis játék után reggeliztünk. Réka most már szinte mindenből kap, amikor eszünk. Egy briósdarabot nyomtam a kezébe reggeli gyanánt, és jól elmajszolta, amíg ettünk. Aztán Borka anyával elment boltba, mi meg itthon maradtunk.

Mosogatás közben vettem észre, hogy a konyhára egy alapos nagytakarítás vár. Anyósom tegnap ribizlilekvárt főzött be, és az egész előtér és konyha csupa ribizlilé és -lekvár volt. A padlón végigcsöpögtetve, a gáztűzhelyen ráégetve a rózsáknál, a gáztűzhely oldala, háttámlája, a fal fölötte....szóval mindenhol ott éktelenkedtek a tegnapi befőzés maradványai. Persze ő letörölt mindent tegnap. :U Jah, hát a felmosást elfelejtette...
    Szóval megvártam míg Réka elalszik, és nekiveselkedtem. Szerencsére a hideg zsíroldó is segített, mert ugye olyan maradványok is voltak, így gyorsan végeztem.

Borka pont addigra érkezett meg, mire végeztem. Átment kicsit a dédihez, majd hazahoztam. Sikerült megint egy kelekótya, eszetlen gyereket kézhez kapnom. Miért bolondul meg a gyerek, ha itt játszik??
    Hazahoztam, ebédet készítettünk, majd meg is érkezett Kedvesem, és ettünk.

A lányok alszanak most. Borkát is lefektettem.

[Szerkesztve]

Aktív témák