- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Reggel úgy keltem, hogy azt hittem, nem is aludtam. Hát, tény, hogy nem sokat.
Fél 11-kor elaludtam, gondoltam, most jól kipihenem magamat. De aztán 11 után még mindig arra ébredtem, hogy Kedvesem nyomkodja a billentyűket. Csak még ezt, csak még azt...Nem tudtam már mélyen visszaaludni, és 3/4 12-kor, amikor lefeküdt, nehezen aludtam el. De ez sem tartott sokáig, mert Réka 1/4 1-kor megébredt, és szopizott. Pelust is kellett rajta cserélenem, mert tele volt neki, és persze emiatt kissé nehezebben aludt vissza, sőt még nevetgélt és kurjongatott az ágyában. A megszokott 10 perces ébrenlétből így fél óra lett. 1-kor végre elaludtam én is.
De fél 5-kor már ismét kelni kellett, mert eszébe jutott megint a szopizás. Jaj, de most már kicsit nyűg ez nekem. Borka ennyi idősen már végigaludta az éjszakát. Jó, tudom, nincs két egyforma gyerek, de akkor is.
Ha 11-6-ig aludna, már az is olyan megkönnyebbülés lenne.
Aztán Borka is fél 7-kor ébren volt megint, és nem tudott visszaaludni. Közöttünk mocorgott ide-oda. Párocskámat persze alig lehet felébreszteni vagy kirobbantani az ágyból, így ő a történtekből semmit sem érzett, élt át.
Szóval 7-kor felkeltünk, felöltöztünk, és reggeli. Borcsi megkért, hogy ma én vigyem oviba, mert süt a nap. Megbeszéltük, hogy ha nem esik, akkor elviszem.
Rékát csak kézben vittem, negyed óra alatt meg is fordultunk. Gyorsan beágyaztam, rendet tettem, bekészítettem a mosógépet, és irány a bank.
A hölgy, akivel beszélgettünk a hitelekről nagyon hozzáértő volt, és készséges. Minden kérdésünkre tudott válaszolni, amire pedig nem, annak azonnal utánakérdezett. Ha minden jól megy, és ebben a hónapban be tudnánk adni a hitelkérelmet, akkor a hitelügyintézési díjat és a közjegyzői díjat elengedik, ami ~ 100 ezer ft. Ez most nagyon jól jönne. Megbeszéltük, hogy az építési engedély kézhezkapásával máris nekiállhatunk az ügyintézésnek. Aham, építési engedély. Ma 3 hete, hogy beadtuk. Gondoltam, bemegyek, megérdeklődöm, hogyan is állnak, meddig kell még várni, mikor kaphatjuk meg? Hát elég megalázó helyzetbe hozott a ''kedves'' társulat, aki az irodában tartózkodott. Nézzem meg, hogy mekkora stóc papír van ott? Szerintem nem mindenki sietni szeretne? Úgy gondolom, én vagyok egyedül ezzel a gonddal? .....És még hasonlók. Közben jókat nevettek rajtam. Juj, de ideges lettem tőlük.
A papírkupac, amit láttam, max 10-12 építési engedélyt tartalmazott, amiből, ha minden nap kettőt aláírna, és megnézne a kedves ügyintéző, akkor max 1 hét alatt kész lenne. Mert mást nem kell tennie, csak átnézni, és akáírni. Áááá, mekkora lusta, rosszindulatú disznók.
Szóval hazajöttem, kicsit örömmel, kicsit búval. Belevetettem magamat a háztartási munkába. Teregetés, mosás, ebédkészítés.
Kedvesemmel ebédeltünk, majd lefektettema gyerekeket. Réka iszonyat módon nyűgös volt. És már itt is vana kezemben, fél óra alvás után.
Na, majd kint az udvaron alszik, mert végre ki tudunk menni, mert süt a nap.
Aktív témák
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha 11-6-ig aludna, már az is olyan megkönnyebbülés lenne.