- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
05.14.
Jaj, ez a fránya nátha. Réka tegnap este kb 4x aludt el, és ébredt is fel 1 percen belül, mert annyira tele volt az orra. Hiába szívtuk ki neki, hamar eldugult, és folyt. De fél 11 után csak sikerült elaltatnom, hason. Éjfélkor viszont visszafordítottam, mert felébredt. Aztán már csak fél 6-kor ébredt fel.
Borka viszont 2x felébredt éjjel. Őt a köhögés és az orrfolyás is zavarta. Szerencsére azonban 8-ig elaludt, így én is kicsit tudtam még pihenni. Réka viszont 10-kor ébredt fel, így kényelmesen megreggeliztünk, és bepácoltam a zöldségeket és a húst a déli grillezéshez.
Szopizás után irány az udvar, mert jó meleg volt. Rékus elaludt hamar, Borka meg kedvetlenül ide-oda járkált, vagy leült, pedig áthívta a szomszéd kislányt is, hogy játszanak. Aztán grilleztünk, és ebédeltünk. Finom salátát is készítettem. Ebéd után csendespihenőt tartottunk. Lányok aludtak, mi meg kávézgattunk, és neteztünk.
Az idő egyre hűvösebb lett, és gyülekeztek az esőfelhők is, így ki nem tudtunk menni, ami Rékának rossz kedvet és nyűgöséget hozott. Vendégeink érkeztek 4 után, de Rékus olyannyira sírós hangulatban volt, hogy szinte nem is tudtam velük beszélgetni. Aztán, amikor kivittük Rékát is magunkkal, hogy Borka bemutathassa a biciklizéstudományát, akkor rögtön jobb kedvre derült.
Aztán vacsi, és fürdés. Jót beszélgettünk ma Borcsival, és játszottunk is kicsit, majd alvás. Réka még kicsit üldögélt itt közöttünk, majd elaludt 10 után.
Telefonált a tervezőnő, hogy holnap délelőtt hozza a kész terveket. Aláírjuk, kifizetem, és beadja az önkormányzathoz. Juj, de jó. Akkor végre beindulhatnak a dolgok. Hívni kell a szakembereket a költségvetés ügyben, és a bankba is be lehet menni, hogy elinduljon a papírmunka.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest