- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A tegnapi reggel szokványosan indult. Réka az éjjel a megszokott időben ébredt. Borkát én vittem oviba, Rékát meg otthon hagytam anyára. Az önkörmányzatra akartam bemenni a lakcímátjelentkezés miatt, de előtte beugrottam a bankba, hogy megkérdezzem, kezdhetek-e már vmit intézkedni. Egy nagy csalódás ért, ugyanis a hitel, amit fel akartunk venni, nem tudjuk felvenni, mert a kamattámogatásos hitelek tetőtérre csak 3 gyerek után jár. Tehát csak olyan hitelkonstrukciót tudott ajánlani az ügyintéző, ami iszonyatos kamatokkal, magas törlesztőrészlettel járna. És ezt mi nem tudjuk kifizetni. Szörnyű, hogy nyanvadt kis 3,5 milió után 8,5-t kell visszafizetni. Azért a pofátlanságnak is van határa.

Végigjártam a bankokat ismételten, de semmi pozitívum nem ért. Marad a keresgélés másutt, hisz ez a 3 bank, ami itt van a városban nem sok választási lehetőséget ad.
Borka megint nem aludt délután. Átjött az egyik rokonkislány a szomszédból, és vele játszottak egész délután. A szomszéd kislány pedig ott sündörgött a kapu előtt, várva arra, hogy mikor hívja már be vki, és többször is odaszólt Borcsinak, hogy vegye már észre. Most már kezd elegem lenni ebből. Az anyja rá sem figyel, kijön a kislány az utcára, és persze utána már hozzánk, mert egyedül az utcán nem tud játszani.
Úgyhogy megitn itt volt ő is egész estig. Akkor is úgy ment haza, hogy hazaküldtük. Igazából nem probléma, ha itt van, de már kezdi nagyon otthonosan érezni magát, és dirigálja Borkát ide-oda, meg a lakásban fel-alá mászkál, amikor mi kint vagyunk. Meg ugye, hogy most is, ''vendégünk'' volt, akkor is itt lófrált nálunk.
A biciklizést is gyakoroltuk. Egész jól megy. Már néha csak mellette futok, és az utolsó pillanatban elkapom.
Este hamar elaludtak a lányok. Réka már fél 8-kor elaludt, Borka meg 8 után. Így mi is hamar lefekhettünk. És Réka éjjel, fél 2-kor ébredt fel.
Aktív témák
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest