Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
A hírlevél naponta megy, de bugos volt, ma kettő ment, mert teszteltem :). most jó. lehet, h konfigurálhatóvá teszem, tényleg úgy a nyerő. a fórumtémák meg inkább csak felcsigázásra vannak, ha van más anyag, azt rakja előre.
de, lehet, h átírom úgy, h az aznap indult témákat tegye csak bele, ne a legutolsó hozzászóltak alapján.
keresés: na azért :).
design: emberek, szó sincs arról, h nekünk nem teccene a PROHARDVER! jelenlegi formájában. sőt, tetszik. ha nem lenne index, akkor is fix 800x600-as lenne, de középre zárt. lásd [L]http://www.news.com[/L] -- bizonyos szempontból nekünk ők az etalon.
számozás: el kell dönteni, h h szeressük. azt hittem, jobb az, ha láccik, h törölve volt valami, mert akkor az esetleges reakciók érthetőek (valaki reagál egy üzenetre, amit később törlök, akkor az a törlés után elég értelmetlen lesz). de, megoldható, h eccerűen folytonosan nyomja.
úgy amúgy asszem mindent megcsináltam, amit a hétvégén akartam, elvileg most már minden funkció működik. enjoy! :DD
Aktív témák
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest