- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
kicsit off:
föld hurok
én is küzdöttem vele:
gép össze kötve tv vel és erölködövel
erölködöd tv vel és géppel
tv gépel és erölködövel
szal egy aranyos kis háromszög
és bugot:(
forditgattam a a konektorban a táp kábeleket valamejet javult(ugynevezett warm szál )
de nem szünt meg
mignem egy véletlen folytán:
gép be volt kapcs és erölköd is épp zenét halgattam és vége letta play listnek winampban, és nem volt bekapcsolva a repeat
szal maradt a bugás magában 1/3 hangerőn
a tvt mattatam ép,ami nem volt bekapcsolva csak be volt dugva 220,antena,erölködö,és gépbe
kihuztam az antenna csatlakozot hogy el tudjam forditani
és hirtelen kus lett!!!
kiderült a hiba okozoja:
a kábel tv nálunk sokfele van osztva, és az tv jel erősítőnek a tápja, nem földelt
az érdekeség az hogy az erősitőm ugyna ebbe az antenna háloba van kötve ezen jön a rádió
és ha be van dugva ha nem az nem bug
de ha a tvt csak hozá érintem az antenához,vagy csak megfogom,és össze van kötve az erősítővel,akkor bug
on:
néz utána te is hátha nálad is ilyesmi áll fent
én ugy orvosoltam hogy kihuztam az antennát:D
és kerestem füldelt tápot az erősítőhöz amit 7 végén tervezek bekötni(de lehet ez nem lesz elég és az erősítőt is cserélnem kell egy komolyabra)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest