- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #69208 üzenetére
Jo reggelt!
Kave-vitamin!
Qru: thx, megalmodom.
To all: mar banya, kavefozo off, mint kb mindig (belpokartya a fizeto eszkoz, terminal mindog csoki), kolleganok budosek es hangosak mar most. Videki kisvarosi onkormanyzat szepsegei
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #69203 üzenetére
privibe cégnevet pls
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #69198 üzenetére
golfVII GTI
-
Magnum_
nagyúr
srácok! SSD-t hol? ipont ismerem, de nehézkes ott az átvétel (Hungária mögött, dugó, phaszom). PCX olcsóbb és DP-ben van, ami nekem jó, mert csajom ott dolgozik mellette. Megbízható ez a pcx?
-
Magnum_
nagyúr
Kaptam egy emailt, hogy egy ugyfajatara alakitsak ki folyamatot, mivel minden onkormanyzat mast valaszol. Erre letettek az asztalomra 3onkormanyzati valaszt, de egy ugyre vonatkozoan. Eppen a valaszokbol ki tudom szedni, hogy ok mit akartam, de azt gondolom, hogy a kerelem es az elozmenyek se artananak, nem csak a valaszok. Tovabba ez egy ugy. Erre folyamatra javaslatot nem tudok tenni, mert ez egy pelda, raadasul a vonatkozo jsz-ok alapjan validnek tunik.
Ez komoly?
Tenyleg ennyit erek baszki. -
Magnum_
nagyúr
Mar banya. 3-an mar hangoskodnak... A kavezo elvileg 0-24. Persze zarva. Love this place.
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen.
Mar gdp.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #69058 üzenetére
En meg komolyan irtam, hogy ingyen elviheto, ha kell valakinek. De nem muszaj am irnod akar itt, akar privat uzenetben minden termekemre, amit ide bedobok, ha nem kell. Akkor irj, ha valamelyik erdekel megvetelre. Bar nalad mar ugyis fennall a 'farkast kialto fiu' esete...
Az ebresztoora klassz. A lakasom disze lehetne. Ha lehetne.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #69056 üzenetére
Pont az ilyen uzletfeleket nem szeressuk itt a PH-n.
Cool: nem mindegyikbe ugyanolyan kell, nem?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #69052 üzenetére
Azt gondolom, igen. Itt a kozelemben a Tatra utcaban van elem bolt, kb 2-300Ft bele az elem (csajom egyik komoly orajan mar csereltem), hatlap lepattinthato, de en most nem tudok elmenni a heten, hulye a nyitvatartasi ideje.
Persze garanciat nem tudok ra vallalni :-)))Sot sracok, talaltam irott dvd-ket is, mozgokep tartalommal. Azok kellenek valakinek?
en ugyse hasznalnam mar oket (lejatszom sincs).
Focc: telefonrol ket napja nem tudok kepfeltolteni
-
Magnum_
nagyúr
Keri valaki ajandekba ezt az izleses ebayes orat? egy elemcsere nem artana. Evekkel ezelott rendeltem (nem tudom, miert, hordva nem volt for obvious reasons, es most, vonalzo kereses kozben leltem ra). Ph kepfeltolto nem mukodik.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #69048 üzenetére
nálam a clean install után jobb a W10, mint a W7 (upgrade-el szar volt)
-
Magnum_
nagyúr
egy Win10 64bit home edition telepitve pár alap programmal (nem túl nagyok, chrome, vlc, openoffice, stb, semmi PS, egyéb nagy progi) 40GB körül megáll, nem?
-
Magnum_
nagyúr
Szeretne valaki venni egy Sony Vaio SVT13 ultrabookot tokkal, dobozzal, vonoval, ujszeru allapotban, frissen takaritva/pasztazva, ket akkuval (esetleg 8GB) rammal?
(Ph kepfeltolto nem szerette ezt)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #68983 üzenetére
De a polgari jogi felelossegben neked is karmegelozesi es karenyhitesi kotelezettseged van. Azzal, hogy 5perccel elobb indulsz el, ismerve felteteleket (bkv-nal is, pl uzemzavar, igazoltatas, barmi), azzal nem ugy jartal el, ahogy toled elvarhato (elvarhato magatartas elve)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #68981 üzenetére
Ez egyebkent letezik, de pl akkor ha mondjuk nagy tavolsagra utazol, pl repulovel, menetrend adott es a hibajukbol lecsuszol igazolhatoan egy 100mio $-os biz'-rol.
Bkv-nal nehezkes, mert neked kell felkeszulni azzal, hogy jol valasztod meg az utvonalat, idoben odaersz, stb. Meg szerintem a jegyvasarlassal aszf-t is elfogadsz, amit nem ismerek.
Pl hasonlo okokbol van az, higy munkahelyi baleset lehet az odauton tortent baj, HA az a legrovifebb, indokolt ut, stbPluszbonus: Mo.-n bemehet, ha az indokolt (veszely elharitas, megelozes, nyomozati cselekmeny azonnali intezkedest igenyel, stb, de utana hatarozatot kell hozninerrol)
-
Magnum_
nagyúr
Tulelnem ips nelkul is, 1db usb3 kellene, de a mai gepeken meg csak az van, a fenykepezom meg nem kajalja a 3.0-at.. A vege valoszinukeg ugyis majd egy ux305 lesz matt ips-el, de szivesen hasznalnek kb fel evig egy jo x220-at (jo kis ssd-vel ofc).
Kivancsi leszek a 650tesztekre, de nekem nagyon tetstik, de tenyleg gaz, amit a wp-vel muvelnek... Pedig jo alternativa lehet, sot, az okoszisztema miatt preferalnam a wolindows mobilt is (en a w10-et szeretem gepen is).
Melack: 3.5eves, jo aron kapnad
Iszilard: ne csodalkozz, mi nem lepodtunk meg
-
Magnum_
nagyúr
jofogás tényleg pörög, de bezzeg a laptopomra semmi érdeklődés, megtekintés is alig volt (pedig úgy vennék egy hibátlan X220-at, ha van még olyan, egy fél évig tök jól ellennék vele)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #68927 üzenetére
Az en idomben jancsikat meg lacikat tobbszor felpofozta a tanar. Es megerdemeltek, kellett nekik. Regebben (Legy jo mindhalalig) bevett gyakorlat volt mar egy pisszenesre is.
Nem kell megutni a gyerekeket, de szerintem manapsag rosszabbak, mint regen.
-
Magnum_
nagyúr
látni akarom a videó előzményeit is. van egy olyan érzésem, hogy durvára megérdemelte.
-
Magnum_
nagyúr
volt ma 5perc előnyöm,mielőttfelvettem TL-t, beugrottam a MM-ba, láttam ott az új MS Lumia 650-et. Srácok, ez a telefon tök jónak tűnik. 75k most az ára függetlenül, de megy majd le, meg úgyse tartják az árukat ezek, szolgáltatónál meg majd jó áron lesz tutira. semmi különbséget nem láttam a kijelzőjén (5" HD) az enyémhez viszonyítva (5.5" fHD)
-
Magnum_
nagyúr
Kezd beindulni eddig ez a dzar, bar a 'masik' osztalynak dolgozom, de engem ez se zavar.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #68879 üzenetére
Elobb kapjon melot. Egy interjun volt.
Qru: lehetne 6k is, de belefer!
-
Magnum_
nagyúr
Ki mit csinal a hetvegen?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #68844 üzenetére
Nincs elottem jogtar sajna es valoban annyira szar a ui, hogy meg kezelni is nehezen tudom, fejbül plane nem megy. En megkerdeznem a beszerzoket, hogy milyenre fizettek elo (nalad szerintem kellene ez az opcio, de szeretnek ezen sporolni).
Most jut eszembe. Eur-lexen nezted?
.priviben dobd at, melyik jsz kell.A jogharmonizacioval kapcsolatos erv valid, de vajh' azzal a scope-al kapcsolatban felmerul-e nemzetkozi jogi kerdes, amit jogharmonizalni kell?
Nezem...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #68842 üzenetére
Elmeletileg a jogtarnak van olyan csomagja is, aminek tartalmaznia kell. Nemntudom, nalatok mire van elofizetve. De ha ilyen osregi jsz, nem lennek meglepodve, ha nem lenne. Nincs meg internet hozzaferesem, de ragugliznek, njt.hu tuti nemntartalmazza.
Nem eleg schlagwortokban leforditani a lenyeget? Hivatalos kell mindenkepp?
Btw a tarsosztaly megkert, hogy egy birosagi beadvanyt is meg kene irni, hogy szerintem mi a jo. Done. Mara eleget dolgoztam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #68828 üzenetére
Vagy birosag, vagy kozponti nyilvantartas.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #68820 üzenetére
Vakok kozott felszemu a kiraly.
-
Magnum_
nagyúr
Mar 20perce banya.
Remelem, ma eljutok fodraszhoz.Holnap 100 oraig alszom.
Reggel 7kor at kell mennem egy masik osztalyra jogvelemenyt adni. Vegre valami
Ja a sajat csoportom meg tegnap hangosan beszelte elottem, hogy egy (szamomra egyszeru) behajtasi ugyben a jogi osztaly velemenyet kell kerni. Oke, en nem jelentkeztem, hogy haho, erre vettetek fel
(Mielott valaki irna, a jogi osztaly sem dont, csak inputot ad. Az adott vezeto dont, hogy mi lesz a lepes, jogvelemenytol fuggetlenul egyebkent)
-
Magnum_
nagyúr
Reggelt. Hulla vsgyok.
Gabn:???
-
Magnum_
nagyúr
Ja, megjott a 2$-os 'xiamoi' sima fulhallgato. Semmi mely nincs benne, de ennyiert filmezni jo, ha lusta vagyok elovenni a fasza fejest.
-
Magnum_
nagyúr
fiúk.Föccer nagy hős volt. köszi
a kocsi többe fájt, mint beterveztem, de legalább délutánra kész lett, sajna most munkaeszköz kvázi.. és kimaxoltam a számlám
úgy vagyok mint régen, hogy nincs megtakarítás,várom a fizut
de legalább jól beosztottam
na. kanapé beállt a helyére
már csak festünk. meg szőnyeget tisztítunk. néha igényem van rá
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #68762 üzenetére
Nemntudom, hogy az jo-e, ha a motor nem uj, sot regi, dzsuvas, kokszos es abban csak all az olaj. En lecserelnem. Abba az autoba meg olcsobb az olajcsere, mint nekem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #68758 üzenetére
Aszondjak az okosok, hogy evente nem art lecserelni az olajat, megtett km-tol fuggetlenul.
Bocsma'
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Videós, mozgóképes topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest