- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #84620 üzenetére
Orulnek, ha 40-50k-s oram lenne
A velemenyem az, hogy itthon valamiert a Casio egy lesajnalt marka, es 0presztizse van. Holott nagyon jok, szerelhetoek, stb. (En is a 3casiot tartottam meg es a 2Citizent adtam el).
Tehat egy edifice-el rosszul nem jarsz.Tipusszamot se irsz?
nezd meg ezt. Van birszijas valtozat is. Fem szijjal vennem es neha mas-mas szinu borszijat tennek ra.
Ha irsz itt timecenter forumtarsnak, talan tovabbi kedvezmenyt is ad. +Atviteti oda, ami neked kozel van.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #84618 üzenetére
Van fotod a casiorol?
(En se 229€-ert vettem, hanem 100-ert, just sayin. Viszont ilyen vonalon vannak itthon elerheto jo alternativak. Mit hordanal szivesebben? Automatat vagy quartz szerkezetest? En spec automatat nem szeretnek)
Amugy nem hazi kromozas lenne. Dzsana vinne valami szakemberhez. Aranyozni is tud, otvossel. Arra is 4penzt mondott.
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Jaj phaszom, beertem. Szep napot mindenkinek.
-
Magnum_
nagyúr
ma a Váci utszában 1db Rolex óránál láttam kint az árát. semmi extra volt külsőre. az árcímkén a szám 6-ossal kezdődött.
nem reprezentatív felméréshez kérdezem, de pls, őszintén válaszoljatok.
Közülünk néz valaki Barátok köztöt? jelentkezzen, aki igen. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #84521 üzenetére
Valid
Tudod, az a baj, hogy az a kurva sok penz szetfesziti
Spet: persze, az! Kar, hogy lelotted a poent
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84518 üzenetére
Volt mar.
Jah, a kis privat whatsapp csoportunkban volt.
Hahaaaa -
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #84513 üzenetére
En az V.ker Becsi u.8. szam ala jarok, az olcsobb es. Jobb, mint a koruton lecok meg a westendes, meg ugye ott ismernek es jo fejek.
De a honlapjukat is erdemes figyelni.vettem mar onnan 2x cipot 25 helyett 10ert, szemelyes atvettellel a boltban. Ovet is akartam, de pont holnap kapnak arut. Meg visszamegyek a heten.A tarcarol kesobb tudok fotot kukdeni. Ajandek lesz es meg "nem kaptam meg".
Ja rendeltem bezs zakot, online only from h&m
Ja es Fiuk. Holnap megjon az uj oram. From Italy. Kis csaladi manufaktura. Stay tuned.
-
Magnum_
nagyúr
Bred, ez az en varosom. Meg honapokkal ezeleott bementem a bordiszmuves boltomba, tudjatok, a sokszor emlegetettbes ajanlott Holmi-ba, h penztarca van? Nincs, de neked rakunk el ha lesz. Hetvegen tonkrement. Most bementem, h sziasztok, erre a csaj: van penztarca! Neked felreteve. Kiraly
-
Magnum_
nagyúr
Munkahelyi hirek:
Dolgozom ugye itthon. &#%@$$#%!!!!!!!!. 2014ben csodegyezseg volt, elengedtek a tartozas felet. De elfelejtettek leirni az elengedett kovetelest. Ez most felmerult es az ugyintezo hozzam fordult, mert a fonok nem engedelyezi azt, amit mar ket eve kellett volna. + Emellett a masik fonokom ezt a ceget egy honapja felszolitotta, h fizesse ki azt a reszt, amit elengedtunk ket eve. Az ugyfel meg nyilvan megkifogasolta, de mindket dolgot szajbaragva elmagyaraztam de nem ertik meg....
-
Magnum_
nagyúr
Ha nalad lesz, akkor pls nekem is olvasd ki
Ja es csut hozd pls a BT-s csodaherkentyud. Torlunk egy service intervallumot, ok?
Tomcsi: csut veled kezdek. Rogton odajossz hozzam, megnezni az oil temperaturat, ok?
Petyyyyyyyyyyyy: akkor majd gyere oda hozzam puszira, pacsira. Megismersz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84432 üzenetére
Szep. Ha jo, el kell menni erte.
Tudd meg, honnan hoztak be. Az is szamit. -
Magnum_
nagyúr
Elado egy Nike melegitonadrag, S meretben.
Tavaly vettem 10.000Ft-ert, de nem tetszik se a szine, se a szabasa. Igy nem hordtam.
3.000,-Ha nagyon megfeszulok, szerintem megtalalom a blokkjat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84404 üzenetére
Mint tegnap este o teged?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84402 üzenetére
Neki nem jo. LS460 a belepo
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84397 üzenetére
De earl autoja rendben van, nincs atveres. + Tele a tank.
O azt irja, hogy a C csak ugy megy vissza. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #84392 üzenetére
A C penze nem ugyanannyit er, mint a masike?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #84381 üzenetére
No offense, de a 150.000ft-os autora nehezebb vevot talalni, mint a 3,5milliosra.
A telitank meg max egy C-nal featureHazafele az osszes budapesti es kornyeki, noi soforos wagonR+al es lacettivel talalkoztam, arrol lehet megismerni oket, hogy elobb rantjak ki a kormanyt savvaltasnal, minthogy korbeneznenek.
Csak 3x kellett dudalnom es durvaanyaznom. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84373 üzenetére
Ezek agybadugosak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84368 üzenetére
mi is megyünk majd arra. csak még törölközőben vagyok.
-
Magnum_
nagyúr
Eladó egy sosem használt, új Black&Decker GK1640 elektromos láncfűrész dobozában! Kaposváron található, de igény esetén budapesti személyes átvétel is megoldható!
20.000,-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #84346 üzenetére
biJatorbágyi premier outlet center
-
Magnum_
nagyúr
8.700,- HUF-t megért szerintem
holnap összeállítom a package-t az olajcseréhez. a pollenszűrőt és a légszűrőt magam fogom kicserélni, mert van kedvem hozzá. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84335 üzenetére
Sajnalom. Szivesen mentem volna, ha nincs az auto basz (de kesz van, nekem ez meg fontos).
Viszont lehet, hogy praktikusabb lenne tenyleg hetkoznap, varoson belulre tenni valamit. Szeptember honapban rugalmas vagyok.Viszont hazafele beugrottam a gyulolt outletbe.
Klasz futocipo 12.490 - 30% diszkont. Igy fizettem 8.753-at, vagy mennyit. @nike factory outlet. Kb ez igy oke. Kesobb kaptok kepetJa es otthon sokat voltam unokaocseimmel. Le is farasztottak
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84327 üzenetére
En merek egyedul autot venni, de csak benzinest. Se a saabbal se az a4-el nem coptam be
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84325 üzenetére
Dizel motorokhoz nem ertek, de en ranezek neked, ha akarod
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #84320 üzenetére
Sajnos igen.
Gabn, nekem volt saab 9.3 tudod es gyonyoru volt, de nyeklett-nyaklott a muszerfal, raneztel es cicergett
es minden saab-os ismeros erre panaszkodott. Pedig jo deal volt, hogy minden alkatreszt meg lehetett venni B Vectrakent sokkal olcsobban.
Egyik helyen mondtak vezerles cserere 350-et anno (muhhaha), masik helyen olajcserevel, fektarcsakkal es betetekkel lett 150.Vag topikban mar kifakadtam tegnap, de atbeszeltem a szervizben az olajcseret + alkatreszeit. Aszondja a pék, levego szurot csak 90k km-kent kell, az most nem esedekes (muhaha 2). 3-4k-s dologrol beszelgetunk es a motor szivja be a levegot. Szepen az autosboltomban osszeirtak az alkatreszeket Mannol olajjal (vw-s minosites persze), ~15k az alkatresz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #84313 üzenetére
igen. sima, nem Pro. de nincs rá semmi panaszom.
mondjuk 1.5 hete megnyitottam egy 140 oldalas word doksit, azt kicsit nehezebben rántotta be, de amikor betöltött, azt is jól tudtam használni. -
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #84311 üzenetére
Redmi Note 2 és most Redmi 3 van, amit egyébként nagyon szeretek, de most kell valami új, ez meg csajom apukájáJé lesz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #84307 üzenetére
én is most ebben vagyok, de most épp a Meizu áll nyerésre, pedig volt már, és a Xiamiauk (2db volt eddig) jobban bejöttek.
GabN:
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #84301 üzenetére
Tulelem
Kar, hogy a merga dzsipo auto. Egy uj sL-t lehet, hogy elfogadnek.
Ma Qruval megallapitottuk, hogy kicsiny mikrokozossegunkben 3ember ert az autokhoz. Az egyik termeszetesen en vagyok. Csak szolok.
Bandus: legkozelebb szolj 17.00ig, es masnap delelottre megvan a cucc -20% diszkont Lang autotol, akiknek egyebkent is jo araik vannak (nem bardi meg unix)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84295 üzenetére
Ok, eddig jo. Kotrot, aut.valtot ennyi idos strici autoknal kerulni kell. Futomuvon es biztositason felul viszonylag fenntarthato.
Sok UGY alkatresz van hozza (nem kell toluk felni, csak LPR-t keruld) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84293 üzenetére
Ha manualis valtos, quattro nelkuli es a motor rendben van, akkor a futomure figyeljetek oda, mert csak elore a lengokarok 250k. 4db alu lengokar kerekenkent..
De baba auto, nekem ia volty kar, hogy szar volt es a kereskedonek 4honap utan vissza kellett adnia a vetelarat -
Magnum_
nagyúr
Yeyeye. En mar a szervizben az autoval
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84227 üzenetére
Oke, nem vagy egy torpe
1.0-s suziba hogy ulsz be? Kiveszed az elso ukeseket?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84225 üzenetére
Az nagy auto, fotelekkel. Nekem volt. En lotyogtem a foteljeiben.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #84212 üzenetére
Jojo, de Sportauto?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #84203 üzenetére
Macko, neha ugy meglepodom a kerdeseiden.
Miert adnam? -
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84198 üzenetére
ohh, dehogynem... 1.8T-n is van kettőstömegű (már mindenen van kb, nekem még az 1.6B 2001-es audin is volt és most az 1.2tsi-n is van)
Earl: segítsek majd olyan hirdetési szöveget írni, amivel nem lapoznak rögtön el róla?
400D-t eladtad már?
holnap fotózd újra
(egyébként jó tanács, hetente cserélj képeket, nekem is kellett)
1 jó kép van, a beltéri. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84186 üzenetére
Fuh. 1.8T-vel okosan. Betegagy.
Vagy legyen tarcsiba 500k mindig, ha mattolna a motor. -
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #84182 üzenetére
1: miért csak én rettegjek?
2: igazából ettől azért nem ijedek meg...
3: én gratulálokremélem, valami nem alap autót szereztél. legalább egy BMW-t.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #84168 üzenetére
Erre irtam. De kitoroltem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #84157 üzenetére
Kepek?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84139 üzenetére
Ahh, hagyd a fenebe. Szar topik ez.
Amugy 850,- befizetesevel csatlakozhatsz.Mondjuk en soha sehol nem lattalak
-
Magnum_
nagyúr
9.ker Tuzolto utszaban mennyi a parkolas? 250/ora?
Macko: azert ez kemeny volt igy reggel
-
Magnum_
nagyúr
Szep jo reggelt, t. Forumtarsak, Csodas napot kivanok Nektek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84101 üzenetére
nem ezt. valamit.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84097 üzenetére
Just kidding
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #84095 üzenetére
Akkor meg utal? Jobb vagy nala?
Kollegak miert utalnak? -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84093 üzenetére
Reggel linkeltem. Arany Rolex. Csak be vannak ragadva a chrono gombok
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84085 üzenetére
Gondold meg gyorsan.
En mar egyeztetek jungtomival az uj orarol...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest