- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
köszi
most jövök rá, hogy ez sem egyszerű... tudnál tartani egy rögtönzött pár mondatos gyorstalpalót az tápoknak az alapjairul?
most akkor hány ág van és melyik ág hova megy? melyiket mennyire lehet terhelni (adattáblát lásd lent)?
gondolom van egyszer amit az alaplapra dugok, van a pata(molex) van a sata meg van tán a floppynak való, de az tán nincs külön. ezekből melyik a hány v-os? mit számítok össze mivel?
ezt csak azért kérdezem, mert majd lesz procicsere is és ott is érdekes lesz a limit.
itt az adattábla: [link][link]
itt meg a csatlakozók: [link]
20+4 pin
alaplapi 4 pin
2x2 molex
1x2 sataazt jól gondolom, hogy azt úgy, ahogy a képen van (két molexre dugta a 6 pint, de egy ágra, két egymás utáni csatlakozóra) felesleges volt?
-
-
GabN73
addikt
Vágesz bradesz, azok a porkék talán a legnehezebben vezethető kocsik a világon. Hátul van minden vazze'
DeFranco
Ha még belefér, akkor természetesen S Merci.
Ha teljesen "szürke" hétköznapi kocsik közül kell, akkor Prius, Avensis, Land Cruiser Toyota vonalról.
Teslát már említette bajszi, onnan mind2 jelenleg futó modell jöhetne.
Lexusos közül is lehet bőven válogatni
Vovo' S90, XC90 új....Vagy ahogy Mercu írja, egy dízel Panamera vagy Cayenne/Macan
Igazából tudná a ph*szom -
DeFranco
nagyúr
minden játszik, csak az a lényeg, hogy fogorvosunkat kávéval kínálják a szalonban amíg összepipálja az extrákat, meg ő eregessen bele először fondue-szagú pukit a bőrbe.
nem tudom mennyit keres egy svájci fogorvos, mi legyen az ésszerű árlimit? 20 millió? legyen inkább 30? 100.000 EUR?
-
DeFranco
nagyúr
te, amúgy szerinted van értelme az utólagos alvázvédelemnek?
látom én is hogy rohad az alja, más is mondta már (bontós srác, ofc. van neki lakatos kontaktja winkwink) hogy érdemes lenne megcsináltatni. node.
én nem tudom elképzelni, hogy emberi összegért neki fog állni nekem csiszicsiszizni az apróbb réseket is, meg szutykolni vele teljes munkanapokat, mikor a végeredmény úgy is egy homogén alvázvédős felület.
sokkal inkább el tudom képzelni, hogy kicsit rámegy koronggal ott ahol nagyon látszik, 'szt telibeb.ssza passziválóval meg rücsivel, 'szt jónapotkivánok deszarmunkavót leszakadakezemannyiraalaposanmegcsináltam csillióforintlesz.
jó, tudom jomekkenézi kivel csináltatod, meg okosság van, de maradjunk a kismagyar realitások talaján.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
nem fut semmi különös, prociterhelés tizen-huszon százalék, a hdd-loadról meg nem ad infót a feladatkezelő tudtommal.
lemezkarbantartás nem talált semmi extrát,
ccleaner-registry pucolásban én személy szerint annyira nem bízok mert volt már hogy elkefélt dolgokat, és gyorsítani nem gyorsított lényegesen
töredezettségmentesítés szerint 0% töredezett
chkdsk-tmost futtatom.nem talált hibát -
-
Mercutio_
félisten
A cica engem nem zavar, elég érett vagyok, hogy lesz*rjam, inkább az elektronikai hibák aggasztanak (meg a hirdető íráskészsége...), aztán lehet, hogy Saint -nak lesz igaza és lesz egy fóbia
(gyanúsan olcsó ennyi idősen klímával)
Tele von Zsinór: Abból a nem gyanús példányok 7, de inkább 800-ról indulnak
-
Mercutio_
félisten
Mondjuk ami még tetszik az a Colt
Ja, és mielőtt valaki felveti: azért nem megyek a milyen autós topicba, mert a krém úgy is itt van
(meg ahogy korábban DeF is felvázolta a szaktopic lélektant, mind megmagyarázná, hogy vegyek nagyamerikait/20évesOT-t/kockaladát/2lityósszívóbenyásprémiumot/mega@omtudjamégmit, de a kicsi-megbízható-benyás-városbanrohangálós-2003utáni paramétereket telibesz*rnák)
-
macilaci78
nagyúr
Mentünk Debrecenbe kocsival és az M3-on elvesztek a bitek, a Waze meg szólt, hogy hát ő nem megy mobilnet nélkül, hiába van műhód. Le is gyalultam a bús picsába, nekem olyan navigáció nem kell, ami GPS jel megléte esetén sem képes navigálni.
Persze, fasza az ideológia, hogy kikerülöm a dugókat, de ha olyan helyre navigál, ahol nincs térerő, akkor simán hagy eltévedni.
Bár ha megveszem a kis aranyos Saint_-től, akkor az egyiken mehet a wazzeg, másikon meg egy navigáció.
-
Mercutio_
félisten
Mondjuk jobban belegondolva 1 milla körül / fölött indul a civic/golf4-ből a talán normális állapotú és igazán egyiket se nevezném élményautónak
A végén valami 2005 körüli kis gyösz lesz 600-ért, vagy van 2000 utáni megbízható nem rohadó városban szaladgálós jóval olcsóbban?
-
pohár
félisten
pf, hogyapicsábane!
idepofátlankodtam már a topikba megkérdezni a pecót, hátha valaki(nek a valakije) látott/hallott valami ilyesmit... átmenetileg Érden tolom rokonoknál, de már lassan 3 hete, a vendégszeretettel sem akarok visszaélni, szóval kell egy szoba, de gyorsba'
most meg tente, mindjárt itt a 7
-
Mercutio_
félisten
Nem negatív hullámokat, hanem jobbnál jobb tippeket várnék tőletek
bandus: Jaja, amikor még
komolyabban nepperkedtemvolt időm fotós cuccokat csereberélni nálam a nagyobb mardzs volt a cél, míg cimbora a kis(ebb) haszon, de pörögjenek a cuccok elvet vallotta.
Neki több ideje elment vele, de annyival nem vett ki belőle többet.
Igaz több szabadideje volt, így több jó vételre tudott lecsapni -
macilaci78
nagyúr
Hiába pontos a mérés akár kilométerekről is, ha nem tud egy rendes fotót készíteni a rendszámról és a sofőrről. Nyáron nem csak téged zavar, ahogy a hő hullámzik az aszfalt felett, a kameráknak sem kedvez.
És ugye mindezt a rend éber őrei a helyszínen csak a készülék kifogásolható minőségű kis kijelzőjén tudják csak ellenőrizni. -
MurdR
veterán
Korai még, hogy vagánykodjak.
http://www.vezess.hu/magazin/2013/05/30/kozeledik-a-draga-de-gyors-jogositvany/ ez akkor még nincs?
kormanyablak.hu:
Az ügyintézési határidő 21 nap. Amennyiben a vezetői engedély kiállítására irányuló kérelmet a Közigazgatási és Elelktronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalánál nyújtották be, a vezetői engedély – az erre külön irányuló kérelem és díj megfizetése esetében – soron kívül kiadható. -
MurdR
veterán
Ne tudd meg mennyire várom már... De előtte két hónapig szeretnék a Suzukival menni, abban nincs erő (persze tud fürge is lenni, na de akkor is egy 1300as talicska), gyors lenne egyből a 3000-es turbo diesel, 600 km tapasztalattal..
Még gyorsan
veszekcsinálok egy EÜ vizsgát, és jövőhéten intézem a papírokat.Nem tudod, első jogsinál is lehet gyorsítottba 1 hét alatt kikérni? azt hiszem 19k.
Tim: Aha, nagyon úgy néz ki. Azt még eldöntöm, hogy pályán vagy kertek alatt, de nem voltam befosva a pályától sem.. Majd eldöntöm még
-
macilaci78
nagyúr
A céges gép be van kapcsolva, TeamViewer fut, pillanatnyilag kamiont rendelek áruszállításra, 2 másik bejövő szállítmányt kísérek figyelemmel, ajánlatokat adok ki és külföldi partnerekkel levelezek. Torokgyulladásom van, nem fekvő beteg vagyok, csak kímélnem kell a torkomat, nincs hangom.
Moziba munkaidőn kívül megyek, mert Páromnak akkor jó. -
DeFranco
nagyúr
én tuti nem változtatnék.
ettől függetlenül végül is valid, hogy ha valaki 20 éves korára szégyelli a 6 éves pu55yd3str0y3r6942 nickjét, végül is fizessen ha változtatni akar, tiszta sor.
de hogy ebből tanúvédelmi programot csinálnak és gyakorlatilag lekövethetetlen az illető, az legalább is kacagságos.
ez a miértmodos balhéval együtt szépen elindítja a fórumot a repetachat/mirc színvonal felé okosan. volt értelme, tényleg.
-
MurdR
veterán
De a vaterafutár kijön házhoz a notiért?
DeF: én nem bánom, hogy vizsga előtt egy kicsit vezetek, mert 500 km van max mögöttem, az szinte semmi. Vezetéskor pedig azt figyeltem meg, hogy 20-30 perc után már nem vagyok olyan szögletes, mint amikor kocsiba ülök. Bár a 2 óra az lehet kicsit sok lesz előtte.
Most pedig nekiülök a Kresznek, nehogy benézzek egy egyenrangú kereszteződést holnap
-
Magnum_
nagyúr
En a rozsdatol kevesbe felek am, mint a motorikus szoporollertol.
Engem nem zavar, ha egy elem ujra van fenyezve (ha az normalis).
Sokszor lattad az audit, annak mindket oldalat telibevertek az elso tulajnal. Oszt? Rendben volt.
Elozo autoimon is kellett fenyeztetnem (nem is talaltam azota se olyan fenyezot, mint a pecsi emberem).Csak vicc volt az alfa. De a julia szep. De nem kene. Csak az ara
Lottonyerteskent lehet, hogy vennek ujonan 1evre, aztan atadnam neked. Copja te vele utana
-
Mercutio_
félisten
Hánycormonnyam, hogy FB-szűz vagyok?
Saint_: Szende Pál u. 5. (Asszem most már Wekerle u. 5) nincs tábla kint, se cégér, azér' titkos a neve
Bírók és katonai cserék: Mocsok jól jött ez Erdogannak, most a puccsra hivatkozva minden másként gondolkozót eltakarít az útból, s kiépíti az elnöki rendszert magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Silvercrest Rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest