- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Reggelt!
A bosnyak teri foldhivatalnal varok sorszamhuzasra.
Nem jar erre valaki egy kaveval? -
Magnum_
nagyúr
válasz
Erdei88 #103577 üzenetére
Amit most adtam el, abbol 5M-t alkudtam anno, jelenleg 2M-t engedtem, de volt benne boven tartalek igy is.
A kereses soran annyira alkudok, amennyi penzem van/amennyit kolteni kell.
Most lesz egy 2.koros artargyalasom este, 3M a gap. En nem megyek feljebb. A tegnapi ajanlatomat fenn tudom tartani. Az elado jatekosnak hiszi magat, de nem esek ketsegbe, ha a mai nem jon osszeDe amugy 5-10-15% a szimpatikus alku
*kp-ra kivanok vasarolni, nem kell hitelre varni.
Holnap reggelre van ugye egy igeretes, ott 1.150et tervezek csak alkudni.
-
Magnum_
nagyúr
Nem egyszeru ez a lakaskereses meg nekem sem, holott nagyon tudatosan csinalom. Tenyleg alaposan korbejarom a kornyeket es a hazat, a haz tipusat minden szempontbol, a tajolast, az arakat, a lehetosegeket, bolt, parkolas, utido, stb.
Lebeszeltem vasarnap reggelre egy nagyon igeretes lakast, tenyleg jo helyen, nagyon jo aron garazzsal, taroloval, erre ma belefutottam egy ilyen view-ba... kell ra kolteni, amugy is dragabb, garazs sincs, de nem szar. -
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #103534 üzenetére
képlékeny.
vagy sikerül combosat alkudnom (nem hitelezek) egy zöldmáli lakásra (ami a szívem csücske, de nincs garázs), vagy zugló jobbik része (alsórákosi lakóparkok garázzsal, tárolóval sokkal olcsóbban és marad guba is - TL ezt preferálja+mások is, pl. tesóm, na meg a zuglói ismerősök wink-wink), de én még Kuruclest sem zárnám ki (TL igen), bár onnan már nem 15perc reggel a melóhely.
13-ban biztosan nem maradunk, nem nézek ott lakást.*tegnap bepróbálkoztam egy K fasza testvérhegyi lakásnál, keretemen felüli volt, de szerintem jó ajánlatot tettem, főleg, hogy január óta árulja és semmi én meg virítottam volna a kp-t, de elutasított - testvérhegy bejön nagyon.
Spät: egy saját mosóval lenne igazán dreams come true És még csilliárdos is lennék.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #103529 üzenetére
én gyorsabbra gondoltam. tippmix, egy meccsre.
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
repvez #103380 üzenetére
tehát a csajodnak már nem jó a pörkölt, ezért egyedül mész pörköltet enni max 2k-ért, de még cannes-nizza-monaco sem volt elég neki?
de a lényeg: apjának elég volt?más
egyik legaranyosabb hirdetés: Kitűnő rádió és tv vétel! nem is kell kábeltv.feltételezem, idős hölgy lehet. akkor az újszerű állapot már nagyon csiklandoz így kép nélkül
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok.
kellemes hetet.
én már kisültem, pedig még hétfő reggel 8.30 sincs. -
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #103237 üzenetére
a kérdésed jogos tulajdonképpen.
ugye anno az elfogadás miatt kértem, az AmEx, mint tudjuk, korlátozottan elfogadott.
Most azért kértem meg újra, hogy legyen vésztartalékba, enni nem kér sokat (gondoltam arra is, hogy mehetne TL pénztárcájába állandóra, de nem szükséges, de a lehetősége megvan) -
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #103235 üzenetére
Ráadásul a paypass is kezdett nagyon hiányozni. Ezt az új kártyát már fel tudom venni a Simple app-ba és mehet a telefonos fizetés... Ezt adom, egyébként telefonról fizetek
én a netbankon keresztül igényeltem meg és ugyanúgy újra dual kártyával.
telefonon nem hagyták, aszonták, nem lehet -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #103224 üzenetére
vagy csak te nem kapod meg a diszkontot
-
Magnum_
nagyúr
Casa mia.
Ma is rendben volt ebedre -
Magnum_
nagyúr
En mar meg is jartam balatont oda vissza, kocsit is mostam.
Visszafele lattam, hogy durva a forgal9m balaton fele -
Magnum_
nagyúr
canon eos 400D + cuccok eladó!
40.000HUF a topik kedvezmennyel
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #103003 üzenetére
XI.teljesen jo. Koszoru viszont nem
-
Magnum_
nagyúr
Akkor hozzaszolok a temahoz: szeretem a linkint, a hangjat is az enekesnek. Egyszeruen zsenialis hangja volt.
A hands held high a kedvenc zenem egyebkent toluk.En is felkaptam a fejem a hirre, de felhaborito, hogy a tehetseguktol hires emberek mennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal.
-
Magnum_
nagyúr
Egy fiatal suttyo gyerek nagyon ram allt egy olyan gyalogosatkelo helyen, ahol nincs zebra, de a jarda meghosszabbitott vonala. Amikor csunyan neztem ra, kikiabalt, hogy latok-e zebrat. Amikor visszakiabaltam, hogy alljon meg, elhajtott...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
_seth_ #102855 üzenetére
onnan menekült el egy haverom.... végig lepukkant C házak, köztük 1db újépítésű.
nem hagyhattam kint a kocsimat sosem, mindig beálltam a zárt udvarba.
eladta a lakást fika összegért, hogy eljöhessen onnan.
Még nappal SEM sétált, mindig autóval, vagy taxival hagyta el a házat.Melack: nem, a Koszorú rosszabb, mint volt.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #102806 üzenetére
Nalunk a cegnel van lehetoseg kiugrani. (Az en karrier ivem eddig jo itt), aki nem akar es eldobja a tollat pontban 8oranyi "munka" utan es nincs benne elkotelezettseg, az megmarad a br180as szinten.
(Ja es hajszal hija volt, hogy nem leptem a cegtol meg anno, de atvittek egy projekt csoportba fel ev utan - 2.5x lett a szorzo, az elso helyen szerintem meg 4orat se dolgoztam erdemben naponta, de az viazont hatekonyabb volt, mint kas 8oraban, onnan meg a nagyok koze, ami OK)Amugy azert a szabadidos programomat nem nagyon rugom fel,tehat programot nem nagyon mondok le, de azert rugalmas vagyok. Most este raszantam 1.5orat, a nyaralasokon meg napi 2-3ora azert elmegy a meloval, de kell)
De ha ugy van, meg a takaritono csaladjogi kerdeseit is meghallgatom, szanok ra 5-10percet, mert az meg kitol kerdezzen? Ez is veszteseg ugymond, de belefer.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #102802 üzenetére
Ket dolog motival:
Nr.1. $ (vegre nincs csoroskodas, mint regen, nem kell matekolni ho vegen es kurvara nem szeretnem, ha ez valtozna, mert tudjuk azert, hogy tud mukodni a munkaeropiac)
Nr.2. klisesen hangzik, de ugy erzem, hogy ertekteremto munkat vegzek, jok a feedbackek, van (korlatozott) dontesi hataskor, sok kerdesben szuksegesnek lenni nekem jo erzes, ez lelkesit es emiatt szeretem egyebkent csinalni.
(A kedvencem egyebkent a birosagi targyalas, abbol lehetne tobb-heti 1 atlagban van-, de igy is en viszem a legtobb pert, ott faszan ki tudom elni magam, btw evek ota erre vagytam. Persze van egy csomo olyan melo is, amit kevesbe szeretek a teruleten-pl adminisztralni- de az is beletartozik)Ja egyebkent keszen vagyok vele, elkuldtem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #102795 üzenetére
Irt ma a fonokom, 14.00korul, hogy kell egy proposal a boardnak az egyik projektem miatt, olyan staciohoz ertunk, hogy dontes kell. Bementem hozza 15.00kor egyeztetni errol, mondta akkor, hogy pentek reggelre raer. Emiatt 16.00kor elmentem strandolni egy ket orara. 18.30kor lattam a telefonon a mailt, hogy irt 16.41kor, hogy sajnos a ceo-nak holnap delelott kell, 12kor mittting emiatt.
Mindjart nekiallok, de azert most nem banom, hogy elerheto vagyok munkaidon tul is.
Szerintem vagyok azon a szinten (es szeretnek is maradni), hogy ez belefer :/
Mercu szerint nem, de meg lelkes vagyokMondjuk ezert tulora penz nem jar, ez pro bono
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #102741 üzenetére
a gyermekemnek 10-12éves koráig biztosan kurvakényelmes bármilyen autóm hátsó üléssora a gyerekülésben, utána meg szintén még 1-2 évig.
Nem emlékszem egyébként, ki és mikor ült hátul a kocsimban utoljára.
Arra emlékszem, hogy 1 éve anyám meg TL ült benne hátul. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #102738 üzenetére
De hogy mennyit fog hátul ülni olyan utas, akinek kényelmetlen, az más lapra tartozik.
ez így van, pont ezért szarom le, mivel utálom is, ha ülnek mögöttem, ritka alkalmakkor meg kibírják (ha kényelmetlen lenne, akor lehet menni máshogy)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #102734 üzenetére
A sajat autodban mennyit ulnel hatul?
En 6 ev alatt a Jettaban (apame volt 5 evig) 1x ultem hatul, egyebkent soha.
-
Magnum_
nagyúr
Érdekelne valakit egy 2016. decemberi vásárlású, fekete, Telekomos Samsung Galaxy A6 (2016) mindenével, doboz, tartozékok, hibátlan állapotban, tempered glass-el, és fekete, valamint kék színű slim keménytokkal?
55 papírért?Érdekelne valakit egy hibátlanul működő Canon Eos 400D DSLR fényképező kábellel, 1GB, ill. 2GB mem.kártyával, 3db akkuval (1 gyári, 2 utángyártott) gyári töltővel + Yongnuo fix50mm (F1.8) objektívvel?
40 papírért? -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #102731 üzenetére
Neked még elől sem lenne kényelmes a Jetta (sportswan se, Rapid se - hosszú úton pláne) Srici seggű A6-ban ültél már? Nekem az már nagyon nagy volt, szerintem az lenne kényelmes neked.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #102724 üzenetére
nagyobb amúgy, mint az A4 (pár cm-vel, de nagyobb minden irányban, kívül és belül is és SOKKAL jobb, konkrétan szalon állapotban van és kicseréltem már rajta MINDEN kopó, fogyó alkatrészt idő előtt, olajcsere 1,5 hónapja volt, csak beülnöd kellene és használni :-) topik kedvezmény lenne)
-
Magnum_
nagyúr
Ti hol vennétek sűrített levegőt a Dózsa-Lehel-Nyugati tengelyén?
(olyan fa alatt állok, aminek most van a virágzása és hullik a kocsira a basz és a vízelvezetőkön is beférkőzik és a kerék mögötti műanyagot megint le kellene szednem onnan kiszedni a trutymákot. tudjátok, ettől lesz a rozsda, falevél/virág vizesen, össze tömörül, nem szárad ki---> rozsda. Én pedig megelőzök)
sutszi: ajánlottál még talán tavaly egy számteK boltot a XIII.-ban, Véső utca környéke, az MX-4 kapcsán. Az melyik volt?
Köszi! -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #102706 üzenetére
Nálatok annyira nincs parkolóhely éjszaka sem (tudom, parkoltam ott párszor éjszaka
), hogy csak az lenne a megoldás, ha fizetős lenne.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #102697 üzenetére
tudok jót, jó közelekedéssel, szép kilátással, sokat ráköltened se kell.
amit rá kell kötened, azt úgyis megteszed szakmai ártalomból -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #102690 üzenetére
30+ mio. Maradhat?
-
Magnum_
nagyúr
érdekel valakit egy csomó eredeti DVD film egyben? Valami korrekt összegért? (mivel nekem nem kellenek)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #102660 üzenetére
láttam, Pozsonyi söröző.
Kellemes kis becsületsüllyesztő, néha én is megyek oda. -
Magnum_
nagyúr
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest