- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Mar megint egy csodalaptop kerult eladosorba, raadasul tabletkent es notebook-kent is kivalo.
MS Office 2019 jar hozza.
Topikkedvezmennyel 115e Ft, akar karacsonyi ajandekba is, megszokott Magnum minoseg, azaz olcso, karcmentes, fullos. (Nem hasznalom ki, amiota leszakvizsgaztam es mindenhol van mar Netflix, sajnos feleslegesse valt, azert meg kar, hogy nalam allasaban degradalodjon az akku, inkabb elvezze mas ugy, hogy bukok rajta, de orulok, hogy hasznalhattam)
HA link ➡️💻
[link] -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Van egy felesleges, fekete, szivargyujtos ulesfutesem autoba (nalunk feleslegesse valf, mindket autoban van ulesfutes).
Ingyen (0,- Ft-ert) elviheto a XIII.keruletbol, ha keri valaki. -
Magnum_
nagyúr
En pl nem mosatok, soha, sehol, mas ne nyuljon az en automhoz.
Sutszi jol leirta.
Telen, 0 fok alatt jarok az erintesmentes mosoba a Vaci uti Molra, amugy magamnak mosom.
Ha latnad,hogy a tarolomban a polcon milyen mennyi automoso, autoapolo cuccok vannak, kiakadnalde a 13.keruletben lakom, szivesen megmutatom a garazsban az automat, hogy milyen allapotban all ott
Hetkoznap asszonyet hasznalom, de az se koszosDe kinzo kerdes: debrecenben lemosatod, de more visszaersz, koszos, jo ez igy?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
HUTCHDB #123609 üzenetére
10e ft-ert nem kapsz tisztesseges kulso-belso takaritast.
Sok automoso van, de a Dozsa-Podmaniczky sarkan levo mosonal bele fog ferni boven 10e Ft ala a kulso-belso, persze ide ne irj utana, ha ugyanazzal a szivaccsal mossak a kasztnit, mint a fekporos felnit es meg a fele sincs kesz, de mondjak, hogy kesz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bajnokpityu #123576 üzenetére
Véletlenül írtam a watch 3-at, kérem, valaki moderaljon!
az ar pedig 65k, itt, tudod, topikkedvezmeny
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #123391 üzenetére
Azt hittem, Te nem FB-ozol...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #123299 üzenetére
Ha 55k lenne, az is tobb lenne mint a MiBand3 ara.
-
Magnum_
nagyúr
Drasztikus zarcsokkentes!
[link]Galaxy Watch.
-
Magnum_
nagyúr
Nem hallottam meg, hogy Galaxy Watch elromlott volna, de hat mire jo a gari... mondjuk nem sok jobb van ennel, a galaxy watch 3 akkuja pl kisebb.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, nem ertelek Titeket.
Miert nem akartok e-sim kepes, LTE-s hibatlan, garis okosorat venni boseges topikkedvezmennyel???
[link]Esetleg adok melle meg ajandekba gyorscsatlakozos, bontatlan sotetkek elegans bőr jellegű szijat is :-)
-
Magnum_
nagyúr
Samsung galaxy a3 (talan 2016) tudok KOLCSON adni INGYEN, ha kell, NINCS eszmei erteke (regi ceges telom, 500ft-ert hozzam vagtak, az 500-at is elfelejtettek levonni.
Gsm, bongeszo, msg megy. Ha leejted, tulelem valahogy. Holnap at tudom adni, microusb toltod legyen (nem keresem elo)
-
Magnum_
nagyúr
Mekaful Samsung Galaxy Watch 46mm LTE(!) ELADÓ, topikkedvezmény van.
-
Magnum_
nagyúr
Kisfelesegem hajtja, en csak penzt koltok ra.
Ampera ara befordult uj lakas berendezesi targyaiba (pl konyha), cserebe most picit idosebb, ambar olcsobb autom van, viszont az egy CsodaBMW.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #122505 üzenetére
Nalunk is elofordult tavaly 2x, mindket parkolom le van zarvA, ha nem allunk bent (illetve akkor is, ha bent allunk) [link]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #122437 üzenetére
Tokeletes, benne vagyok, tobbszor is
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #122390 üzenetére
En a Bajcsyn a Star Change-ben szoktam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #122326 üzenetére
na meg meggyes soproni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #122315 üzenetére
Nagyon tetszenek, tenyleg, egyebkent makulatlannak tunnek
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #122311 üzenetére
Ha lenne irodam, vinnem oda. Ingyen
-
Magnum_
nagyúr
Nem mindenki raboltatja am ki magat azzal, hogy a gumisnal veszi a gumit.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #122145 üzenetére
FB csoportban ingyen elvihetore felteszed es 5 percen belil 10-en irnak, h azonnal mennek erte.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, a fuggetlen telefon temat miert engedtetek el holmi csodadell toltoadapter miatt?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #122003 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #121989 üzenetére
El
-
Magnum_
nagyúr
.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
radi8tor #121891 üzenetére
A GDPR preambulum 18. Pontja rogziti, hogy Ez a rendelet nem alkalmazandó a személyes adatoknak a természetes személy által kizárólag személyes vagy
otthoni tevékenység keretében végzett kezelésére, amely így semmilyen szakmai vagy üzleti tevékenységgel nem hozható összefüggésbe. Személyes vagy otthoni tevékenységnek minősül például a levelezés, a címtárolás,
valamint az említett személyes és otthoni tevékenységek keretében végzett, közösségi hálózatokon törté ő kapcso-
lattartás és online tevékenységek. E rendeletet kell alkalmazni azonban azokra az adatkezelőkre és adatfeldol-
gozókra, akik a személyes adatok ilyen személyes vagy otthoni tevékenység keretében végzett kezeléséhez az
eszközöket biztosítják.Annak utana nezhetek holnap, hogy mi az ertelmezes, a maganszemelyek kozotti uzleteles belefer-e a szemelyes tevekenysegbe, vagy sem.
De Macko azert tul nagyot nem teved, az ilyen jellegu informacio a Ptk. szerinti magantitok ala tartozik - ptk 2:46 (2) -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #121488 üzenetére
Try it harder!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #121483 üzenetére
Valamilyen ala-fole rendeltsegi jogviszony van kozte es a moderatorok kozott.
Ha a moderator szegi meg a _szabalyt_, akkor meg szigorubban kellene szankcionalni (mint a hivatalos szemely altal elkovetett buncselekmeny), hiszen a bizalmat romboljak.Ilyenkor a kerdes az, hogy az UZEMELTETES mit legitimal? Hogy a leirt szabalyt nem kell betartani, vagy azt, hogy a moderatorok erinthetetlenek es barmit megtehetnek?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
radi8tor #121462 üzenetére
Saint: nem neked válaszoltam abban a HSZ-ben, olvasd vissza mire válaszoltam DeF személyem irányuló támadásaként írott HSZ-ében.
Oke, a kedvedert ujra elolvastam es a kerdesem fenntartom: keres, vagy szabaly?
Megyek a dolgomra, hasznosabb dolgok is vannak mint nektek magyarázni a magától érthetőt.
Ilyet egy jo moderator nem irde nem tartalak vissza, szia!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
radi8tor #121459 üzenetére
Mert az eloljarod kerest irt, nem kotelezoen alkalmazando szabalyozaskent vezette fel.
Te az elobb szabalyt irtal.
Ezt az ellentetet szeretnem feloldani, remelem, nem nagy elvaras az iranymutatas kerese a moderatortol, aki az UZEMELTETES resze tulajdonkeppen.Az egyik tipped ongol, a masikat nyugodtan ird le, egyebkent ezt is "zokon veszem", mert eloiteletes vagy es nem az objektivitasra torekszel most sem, holott meg mindog ez az elvaras egy moderatortol.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #121438 üzenetére
Ez egy kérés, nem utasitas. Tehat....
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #121389 üzenetére
Egyetertek, itt azert ebben a zart korben sok minden gazdara talal, a legtobb topiklatogato ismeri is egymast szemelyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest