- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gborka
csendes tag
Valaki? Bárki?
-
Gborka
csendes tag
Sziasztok! Van egy Lenovo tabletem a bejárati ajtónál, amiről irányítom az okosház rendszert és innen szeretnék a bluetooth-os Auna erősítőn BT-n keresztül zenét lejátszani. Sajnos a jel az erősítő előtt kb 2 méterrel megszűnik. Póbáltam BT jelerősítőt vadászni, de sajnos nem teljesen világos számomra, hogy mire is van szükségem. Amiket találtam, azok olyan eszközök, amikkel a hagyományos, BT-vel nem rendelkező eszközöket lehet BT-ra kötni. Nekem viszont egy olyan eszköz kéne, ami képes kb 15 méterre továbbítani a jelet a bejárati ajtó melletti tablettől a házimozi erősítőig. Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest