- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
<Adamsky> #21 üzenetére
ne a Fenix-edből indulj ki!
Ebben az esetben a mobil gps-e van használva, ugye tudod?
Viszont a telefon eleve ott van a zsebedben. Ha nem lenne egyértelmű a dolog, előkapod.
De a dolog lényege pont az, hogy ne kelljen elővenni a mobilt. Pl. WearOS-en ez működik, szóval simán megoldható lenne más rendszeren is. Akár úgy is, hogy nem a teljes térképet küldi át az órára, hanem csak a nyomvonalat, amit követsz és azon látnád, hogy hol tartasz, és pl. milyen távolságra van a kereszteződés, ahol el kell fordulnod, mennyi idő múlva érsz célba stb.
minél kevesebbszer kelljen ébreszteni / bekapcsolni, a még az óránál is gyengébb üzemidővel bíró telefonod.
Ismét megkérdezem, ugye tisztában vagy azzal, hogy ebben az esetben a mobilod működik és csak tükrözi az infókat az órára? Így max. a képernyőidő kevesebb, de a GPS vétel, a navigáció számításai és a program futása ugyanúgy meríti a mobilod.
Miért is ne tudná.
Mert mondjuk kipróbáltam és nem tudja?
Ha úgy indítod a navigációt, hogy van benne tömegközlekedés, akkor nem indul el az órán az alkalmazás és ha kézzel indítod is azt írja ki, hogy indítsd el a telefonon a Google Maps-et, vagyis nem tudja lekezelni. -
Parallaxis
addikt
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
Őszintén! Városon belül minek térkép?
Mert a házak miatt vacak a GPS vétel, így az ilyen utasítás alapú rendszer sokszor késik, vagy hibás. A lassú gyalogos haladás is pontatlanabbá teszi alapból a navigációt. (Egyébként nem újdonság ez, mert jó ideje volt rá megoldás eddig is.)
A térképre meg ránézel és látod, hogy hanyadik kereszteződésnél kell fordulnod, jóval biztosabb a navigáció.Nekem inkább az nem világos, hogy ehhez miért kell Android 14 és jó eséllyel CIQ 4.2.
Gondolom a szinkron miatt, hogy a navi indításánál feldobja, hogy indítsd az appot.
Máshoz nem kell, mert mint írtam eddig is volt ilyen alkalmazás a Connect IQ-n és annak nem volt ilyen megkötése.Megnézném, ahogy városon belül letervezel egy útvonalat (ami tömegközlekedést is tartalmaz!) Fenix-el ...
Tömegközlekedésre ez sem alkalmas. Ha buszos útvonalat indítasz a Maps-ben, akkor azt nem tudja lekezelni, nem is veszi figyelembe. (Ellenben nálam üzenetként átdobja a Maps az órára, hogy melyik megállóból mennyi idő múlva indul a busz a célhoz
, de ezt eddig is megtette, nem kell hozzá app.)
-
HKorn
veterán
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
Pontosan, erre való ez. Én sokszor vagyok úgy egy idegen városban, hogy keresek egy látványosságot, hogy jutok el oda, Gmaps-en gyalogos navit elindítom és folyton a kezemben tartom a telefont hogy lássam melyik kereszteződésnél merre kell mennem. Na most ehelyett elrakhatom a telefont a zsebbe és elég lesz csak az órára ránézni mikor jelez merre forduljak.
Szerintem frankó újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest