- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
A mostani Wordben van olyan, hogy Levelezés→Borítékok
Én készítettem egy sablon Word .doc-ot amely tartalmazza a feladó nevét (engem), és egy Excel fájlba beírtam a partnereim adatait. Ezt az Excel-fájlt
Utána nem kell mást tennem, mint a Wordben bejelölni a címzetteket, és akár 100 borítékot is ki tudok nyomtatni egy kattintásra.
Ha valaki kéri, szívesen elküldöm a sablonokat. -
-
RAM
őstag
Tudtok ajánlani borítékozó programot?
Jól be kellene lőni. -
mizu_
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy borítékok nyomtatásánál hp 1022-nél hiába állítom automatikusra az adagolást, minden egyes borítéknál meg kell nyomnom a zöld gombot a nyomtatón, és így igen fárasztó és hosszadalmas több 100 borítékot nyomtatni.
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi. -
rii
nagyúr
de akkor ne csak annyit tegyél, hogy a doksi méretét borítréra állítod, és azt a borítéknyomtatásos funkciót használod, hanem
menj mondjuk word-be,
new documnet,
méretnek megadod a boríték méretét,
ráírod amit szeretnél
wordb-ből simán a file/print ... itt a PRINT dialógs ablakban megint add meg a boríték méretét,
és úgy PRINT
én legalábbis nem szeretem az ilyen beépített borítéknyomtatós dolgokat.
-----
a reinstall lehet, hogy megoldja ...
[Szerkesztve] -
pomix
tag
Kösz a gyors választ!
Próbáltam azt hogy boríték méretű doksit csináltam! Vagyis az oldalbeállításoknál a papírméretet borítékra állítottam, de akkor se nyomtatta!
eszközök/levelek és küldemények/boríték és cimke... --- elvileg ezt hazsnálta volna, de nem megy! Én is arra gondolok hogy ez bolondult meg! Arra gondoltam hogy újrarakom az office-t, talán megoldja a dolgot!
Esetleg létezhet olyan program ami csak borítékcímzésre való? -
rii
nagyúr
ha sima a4-est ki tud nyomtatni, akkor csilni kell egy boríték méretű doksit, abba kell beleírni a borítékra szánt infót, majd a nyomtatásnél a paper size-nál olyat kell keresni, hogy user definied, és itt szintén a boríték méreteit kell megadni ....
nem valami direkt erre a célra szolgáló borítékra nyintató ficsört használtok, és az gajdult talán meg? -
pomix
tag
Sziasztok!
A probléma az hogy egy ismerős a borítékra akarja nyomtatni a címzettet és a feladót, de a nyomtató nem nyomtat a borítékra! A nyomtató úgy tesz mintha nyomtatna, de csak az üres borítékot adja ki! Régebben tudott ilyet nyomtatni aztán egyszercsak nem! De közben más dokumentumokat rendesen kilehet nyomtatni!
op rendszer: win xp, office: office xp, nyomtató: Lexmark multifunkciós
Mi lehet a probléma?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest