- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Akkor hogy is van a logikai kapcsolat a mondatrészeid között?

Nekem továbbra is az a félelmem, hogy túl könnyű lesz a játék. Nyilván a vidiben kiegyensúlyozatlan a harc a szintkülönbségek miatt, no meg a balanszot a megjelenésig ötször átszabhatják, de túl sok előnynek tűnik a fagyasztás, sisaklelövéses oxigénhiányos támadás, no meg a vertikalitás. Mondják a vidiben, hogy milyen fasza dolog lesz, hogy ugyebár nem csak mi tudunk nagyokat ugrani, hanem az ellenfelek is, így könnyebben a hátunkba kerülnek, a levegőből lelőhetnek...na ja, ez szépen is lenne, ha nem a Borderlands-ről lenne szó, ahol eddig épkézláb AI-jal nemigen sikerült összefutni. Szóval rengeteget kellene fejleszteniük a mesterséges intelligencián, hogy pl. a vertikalitás ne egyértelműen a játékosnak legyen előnyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest