- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem vezetek/sosem érdekelt az.

2019 óta van 21:9 2560x1080 monitorom és én soha többet nem megyek vissza más aspect ratióra mert nekem ez sokkal jobban bejön.
3440x1440 meg pont azért nem kellett mert arra a fene fog még ennél is drágább karit venni, mostani nekem mindenre elég és bőven elég éles. Btw 2560x1080 az több pixel mint a sima 1080p valahol 1440p es 1080p közé esik be és teljesítmény igénye is kb annyi mert ezt már évek óta tesztelem.
BL az első rész óta UE alatt fut, 3-4 és most 5.DOOM Eternal meg nem néz ki jobban vagyis ez erősen szubjektív de lehet a te szemeddel is gond van akkor.
Talán a Dark Ages PT-vel bekapcsolva jobb de mivel teljesen más art style ezért azt sem lehet teljesen hasonlítani.
Próbáltad már DLSS Transformert a saját monitorodon játék közben? Ha te tényleges játszás közben megmondod a különbséget akkor grat. Nem nagyítós 200x zoomos képnézegetés a mérvadó. Pláne egy BL-ben ami totál kaotikus a büdös életbe meg nem mondod a különbséget kb amikor minden robban a képernyőn.Tudom én is elég régóta fórumozok már és nem csak itt de ja mindig van pár ilyen megmondóember aki ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest