- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Motorolának is a Bose hangol
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Randyt én már BL 1 után elkezdtem ignorálni, nem is értem ezeket a beszólásokat hogy ha szeretem a BL játékokat akkor biztos a talpnyalója vagyok.
Nem Randy fejlesztette a játékokat és suttyó főnökök meg minden cégnél előfordulnak sajnos. 'Aki melózott már üzemben/gyárban mint én az nagyon is jól tudja ezt..'
Soha nem tudta a pofáját befogni ez kb köztudott, hogy elég zakkant de persze csak ez miatt nem fogom megutálni a BL szériát mert maga a játék viszont jó.Szerencsére nekem még most sincs semmi gond így ~17 óra játék után sem, minden stabil.
Minimapra rakd be az enemy radart, nem valós minimap de szerintem sokat segít így kényelmi faktorba.
Maga az open world meg hát ja szokni kell én is csak azért vagyok el vele mert az utóbbi években játszottam pár ilyen stílusú játékot azt már valamennyire megszoktam még ha nem is kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Parkside szerszám kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G2 6.Gen i3 as HP Notebook! Core i3 6100U / 8GB DDR4 / Intel HD / 128GB M.2 /JÓ AKKU!
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 5600G / 16GB DDR4 / Nvidia RTX 3050 8GB OC / 500GB SSD+HDD / 500W / RGB LED!!
- Asus ROG Flow Z13 2in1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs