Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ja igen BL 1- ben volt pár nagyon elvetemült legendary fegyver aminek lehet a gun dmg már semmit sem ért de olyan erős volt az elemental része, hogy lazán eltüntetett mindent még jóval magasabb szinten is.
'Hellfire/Firehawk/Volcano/Defiler ami most így eszembe jut'#191 TESCO-Zsömle
Középsulis koromban én is nagyon sokat könyveztem de ma már nekem sem lenne rá időm és így el is hagytam sajnos.
Diablo könyvekből én a Legacy of Blood meg a Kingdom of Shadows-t olvastam.Azon kívül meg pár Warcraft/Starcraft könyveket még ilyen random fantasyt.
Igazából nem én vettem őket hanem volt itt az utcánkba egy haver aki ezeket olvasta és amikor befejezte én elkértem tőle kölcsönbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'Hellfire/Firehawk/Volcano/Defiler ami most így eszembe jut'