- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Ja igen BL 1- ben volt pár nagyon elvetemült legendary fegyver aminek lehet a gun dmg már semmit sem ért de olyan erős volt az elemental része, hogy lazán eltüntetett mindent még jóval magasabb szinten is.
'Hellfire/Firehawk/Volcano/Defiler ami most így eszembe jut'#191 TESCO-Zsömle
Középsulis koromban én is nagyon sokat könyveztem de ma már nekem sem lenne rá időm és így el is hagytam sajnos.
Diablo könyvekből én a Legacy of Blood meg a Kingdom of Shadows-t olvastam.Azon kívül meg pár Warcraft/Starcraft könyveket még ilyen random fantasyt.
Igazából nem én vettem őket hanem volt itt az utcánkba egy haver aki ezeket olvasta és amikor befejezte én elkértem tőle kölcsönbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'Hellfire/Firehawk/Volcano/Defiler ami most így eszembe jut'