Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tome.jr

    addikt

    válasz TESCO-Zsömle #3986 üzenetére

    Jópáran panaszkodnak gearbox fórumon is a fostaliga drop miatt. Elképzelésem sincs, hogy a jelenlegi drop mellett hogyan lehet a legendary-kat összevadászni.

    De nekem még mindig a lvl 50-es plafon a legjobban fájó pont az egész játékban. Azon túl, hogy nincs pt3 normális pt2 sincs, hiszen már a felénél megvan a max szint. Sokan mondjátok, hogy akkor túl sok skill lenne használható. Erre is egy valag megoldás lenne, pl. lvl 50 fölött 2-3-4 szintenként 1 skill pont ami méginkább motiválná a kari fejlesztését. Vagy lvl 50 felett csak akkor lehetne újabb skill pontokat felhasználni ha az egyik skill tree ki lenne maxolva. Vagy mindegyik skill tree-nek az utolsó 3 skill-je lock-olva lenne és csak akkor nyílna meg ha eléred a lvl70-et és csak egy skill tree bonus skill-jeit tudod unlockolni. Vagy lvl 50 fölött a meglévő skill-eket lehetne 10-ig fejleszteni, class moddal max 15-ig. És akár mindezek kombinációja. Szóval a lehetőségek végtelenek.

    Ha lenne 4-5 pt és 100-150 szint :) folyamatos fejlődési lehetőséggel (és normális droppal) én akár egy kariba 1000 órát is beletennék. Nem hiszem, hogy olyan baromi nagy dolog lenne lvl 150-ig felskálázni az ellenfeleket. Az se igazán kellene, hogy teljesen újfajta külsőt kapjanak, elég lenne ha minden pt-ben más színű lenne a ruhájuk, páncéljuk :DDD

    Tesco-Zsömle #3992: Bloodshot Stronghold az egyik kedvenc pályám, nagyon szivatós, de én ezt szerettem benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák