Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Norfleet egy elég hülye fegyó...nem jöttem rá a metódusra,de a blast radiusa nagy,és néha irtó nagyot sebez,néha alig valamit,hol kihúz a Flight for life-ból,hol nem...
Egy tipikus cucc,amit nem tudok hová tenni.
Viszont mindig bentvan,hogy adott esetben elsüthessem,mint utolsó reményt,igaz akkoris kérdéses dolog,mert van,hogy rajtam semmit nem sebez láb elé lőve sem,viszont van,hogy hiába jövök vissza,de újra ledob Flightbe,és persze ellenség már sehol.
Szóval kábé ennyire jó.
Bossok ellen sem jó semmire igazán,bizonyos buildekkel lehet 1 lövéses akciót csinálni,de hol bejön,hol nem az is.
Jobb a Harold pisztoly,az mindig aprít,csak legyen a közelben ellen és lőszer,értem is,miért csinálták ekkora "szórásúra",mert amúgy gyerekjáték lenne minden Bee nélkül is
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mert nem két Harolddal tolod.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest