Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
prisoners:börtön
1 full kör alatt megvan.Midget és skag pedig az Armory felé van például,ahol a piros lézerhíd van,ott ha lent mászkálsz,a map felső részén,stb,ahol ilyen barlangok vagy mik vannak,kanyonos rész,jöbbek ilyen skagon lovagló midgetek,avagy most hirtelen nem is tudom,merre,de van egy ilyen roncsokból,stb.összepakolt midget bázis is,zegzugosan de egy autópályadarabra lehet feljutni ott.A Core Collection jó küldi,aki nem szeret sokat cumizni,mert nehéz vagy nincs jó cucca,annak nem érdemes leadni a végéig a Knoxx-nak,mert csak onnantól nem esnek core-ok,ha le van adva a küldi,attól,hogy megvan a daradszám,még potyog tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 full kör alatt megvan.Midget és skag pedig az Armory felé van például,ahol a piros lézerhíd van,ott ha lent mászkálsz,a map felső részén,stb,ahol ilyen barlangok vagy mik vannak,kanyonos rész,jöbbek ilyen skagon lovagló midgetek,avagy most hirtelen nem is tudom,merre,de van egy ilyen roncsokból,stb.összepakolt midget bázis is,zegzugosan de egy autópályadarabra lehet feljutni ott.