- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
JocheeDa
csendes tag
Hello!

Én tavaly karácsonyra kaptam a játékot unokatestvéreméktől.(Warez verzió volt.) Volt egy kis problemo, mert a DVD (dupla rétegű) valami oknál fogva CRC hibás lett. Hállelúja, tölthettem le 134KB/seces nettel 6 gigát. gyönyörűen 2 napba telt, de lejött. 2009 februárjában toltam is a gamet, frankó volt, csak már nem emlékszem, hogy újratelepítés miatt vagy hogyan, de letörlődött a game. azután nem is tettem fel, mert pucolás lett a gépen, és a torrent elveszett, nem volt kedvem újra letölteni 6 gigát. aztán 1 év alatt kijött 4 DLC(Most tölti a drága GOTY Editiont, 2h 36min hátravan^^). Nézegettem a vidiket, DLC trailert, Gameplayeket sötöbö, és megjött a kedvem. Nem sok rpg-vel játszottam, az első az a dibalo II volt, még 9 évesen unokatesóm segítségével toltam.(eléggé ijesztő volt, nem is szerettem.)a 2. az a Fallout 2 volt, ami nagyon lekötött. Imádtam. Aztán meg a Fallout 3-at meg elrontották(Borderlands-kopinak hívom.Teljesen ugyanaz a Role-Playing Shooter játékmód van benne-.-"), az már nem is érdekelt. Most beregeltem a fórumra, mert jó közösségnek tűnik(remélem nem csalódok
), és legalább beszédes is.
Az első karim egy Hunter volt. Nem is érdekelt más kari. Abban a hitben voltam hogy "hunter? Wöööö. Csipa=Fejlövés." Osztogattam is a Headshotokat a Skagekbe meg jól elvertem az időt a Rakk-vadászatokkal( Tisztára olyan volt, mint egy sci-fi Big Game Hunter xĐ
Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))
Egy vagy ét bossig jutottam( nem emlékszek, 2 éve volt az utolsó gamelésem. : /) Nine-Toes volt a legnagyobb.
Most lassan lejön, remélem még délután tudok gamelni.Ui.: Warez verziónál engedett a Co-Op? Mert akkor valakivel mehetnék: )
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Autószerelők, autószerelés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), és legalább beszédes is.
Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))