- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
egyébként a Moxxi-t is érdemes neten csinálni...többedmagaddal az esélye is kiebb,hogy lenyomjanak,nomeg persze gyorsabb is.bár ugye ottvan,hogy csak +2 skill pont...Moxxi-t ha minden igaz,viszontlátjuk a dlc-ben,van ugye a Moxxi's roadblock küldi,és a videón az út mentén sejtelmes tábla Moxxi' s Red Light 20KM szöveggel...

hátha a kupiba is ellátogathatunk
ha nem lesz rövid a dlc,a videók alapján már majdhogynem felérhet egy border2-vel is,igaz ehhez azért kellene mondjuk 30 fő+vagy 50 bounty küldi,és mondjuk 15 helyszin,de már igyis sokkal nagyobbnak és változatosabbnak látom,mint a zombit,ami sajna eléggé egysikú,amilyen pepecs az eleje,annál furább,hogy pikk-pakk lumberyard,és vége is.ráadásul fast travel és járgány nincs(pedig mekkora ötlet lehetett volna pl.a lumber yardon kocsival irtani+autós bounty-k,gyorsabb utazás!),az meg nem megoldás,hogy menj vissza gagyi keresgélés miatt a világ végére,gyalog.a zombik is már inkább idegesitenek ilyenkor,az agyast is tegnap lenyomtam Brick-el is,de mint mindig,most se hányt ki semmi használhatót TK,sok értelme nem volt,időpocsékolás.végigtoltam,de visszamenni infót kutakodni pl.a lumberra utána már semmi kedvem nem volt,inkább mentem coopozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem lesz rövid a dlc,a videók alapján már majdhogynem felérhet egy border2-vel is,igaz ehhez azért kellene mondjuk 30 fő+vagy 50 bounty küldi,és mondjuk 15 helyszin,de már igyis sokkal nagyobbnak és változatosabbnak látom,mint a zombit,ami sajna eléggé egysikú,amilyen pepecs az eleje,annál furább,hogy pikk-pakk lumberyard,és vége is.ráadásul fast travel és járgány nincs(pedig mekkora ötlet lehetett volna pl.a lumber yardon kocsival irtani+autós bounty-k,gyorsabb utazás!),az meg nem megoldás,hogy menj vissza gagyi keresgélés miatt a világ végére,gyalog.a zombik is már inkább idegesitenek ilyenkor,az agyast is tegnap lenyomtam Brick-el is,de mint mindig,most se hányt ki semmi használhatót TK,sok értelme nem volt,időpocsékolás.végigtoltam,de visszamenni infót kutakodni pl.a lumberra utána már semmi kedvem nem volt,inkább mentem coopozni.