- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Pukii
senior tag
Pontositok nem engedi elmenteni mert azt irja hogy irásvédet.
Már nem..Elvileg mindent jol álitotam be ujrainditom a gépet.
[Szerkesztve] -
Pukii
senior tag
tehát rámegyek a X re akor megkérdezi hogy mentsem e esig minden oké.Utána kiirja hogy a boot.ini filet nem lehet létrehozni elenörize hogy érvényes e az elérési ut vagy helyes e a file név(nem egészen igy irja de kb ugyanaz).ezt leokozom és akor elmenthetem másként.A C lemezre mentsem simán(nem akarom elszurni ezért vagyok enyire ovatos)
-
Pukii
senior tag
Tehát a WINDOWS os kell. Igy kell kinéznie akor?
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)/WINDOWS
[operating system]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)/WINDOWS=''Microsoft Windows XP professional -magyar'' /fastdetect -
Pukii
senior tag
Gondolom a default hoz a WINDOW helyet WINDOWS kell és kikel törölni a WINDOW os sort
Ezt kell csinálni?
[Szerkesztve] -
Pukii
senior tag
Ez van benne:
[boot loader]
timeout=1
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)/(másik irányban csak nem találtam ojant)WINDOW
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)/(itt is)WINDOW=Microsoft Windows XP Professional-magyar''fastdetecd
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)/(itt is)WINDOWs=Microsoft Windows XP Professional-magyar''fastdetecd
[Szerkesztve] -
Pukii
senior tag
Amugy elmondok mindent hátha ez segit.Vol két wincsim egyiken win a másikon linux.A linuxos bedöglöt és nem akart indulni a win.GRUBeror vagy valami ijent irt.Ujra kelet volna raknom a wint de nem akartam elveszteni a dokumentumokat..Ezért WINDOW néven felraktam egy xpt amikro felmásolta a gép akor én azt választotam ami régebb ota megvan(a rendes WINDOWS nevüt).Ugy gondoltam hogyha letörlöm a mapáját a WINDOW nak akor minden normálisan elfog indulni.Nem igy let.Ha a másik XP-t választom akor felkellene raknom de nem akarom.Ezért kelene eltüntetnem hogy ne keljen szorakoznom az inditáskor.
-
Pukii
senior tag
Nekem meg ojan problémám van hogy:ugy tudom elinditani az xpt hogy ha bekapcsolom akor fojamatosan nyomom a lefelé gombot mert különben nem választhatok az oprendszerek közül hanem automatikusan azt akarja instalálni ami nincs is fent a gépen.Hogyan tudom eltüntetni azt hogy ne keljen ezt csinálnom?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest