- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
fulton
addikt
A történetem: feltelepítettem a Win 7 a gépemre, majd a Windows Xp - t is (azt más HDD re, ergó particióra). Majd EasyBCD-vel, megcsináltam a boot fájlt. Ment is a dolog, szépen bejött az ujraindításnál a win7 és winxp választó gomb, mind2 oprendszer működött mert dolgoztam rajtuk. Majd (nem tudom köze van-e hozzá)vettem a gépembe, még 4 Gb ram-ot, (már volt 4 Gb benne) azonban első indításnál valami gubanc volt és kifagyott a bisom....reset....ekkor valami bios cmos dolgot irt ki, és megvariálta a bootolási particiókat. Miután visszaállítottam a helyes sorrendet ment is a Win 7. Azonban ma el akartam indítani a Wind Xp és ezt a kapom: hiba nem található a hal.dll fájl. Visszamentem Win 7 be, és megnéztem, mind a win7 alatt mind pedig a winxp alatt megvan a hal.dll fájl.:S Mi lehet a gond? arra gyanakszom hogy valamilyen módon sérült a boot fájl... miként tudnám helyreállítani? nagyon fontos lenne hogy ujratelepítés nélkül helyrehozzam.Köszönöm előre is, és bocsi a terjedelemért..
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest