- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
törölt tag
A kérdést tedd fel a Nem induló gépek topicjaban.
Ezt zártam.
-
fulton
addikt
A történetem: feltelepítettem a Win 7 a gépemre, majd a Windows Xp - t is (azt más HDD re, ergó particióra). Majd EasyBCD-vel, megcsináltam a boot fájlt. Ment is a dolog, szépen bejött az ujraindításnál a win7 és winxp választó gomb, mind2 oprendszer működött mert dolgoztam rajtuk. Majd (nem tudom köze van-e hozzá)vettem a gépembe, még 4 Gb ram-ot, (már volt 4 Gb benne) azonban első indításnál valami gubanc volt és kifagyott a bisom....reset....ekkor valami bios cmos dolgot irt ki, és megvariálta a bootolási particiókat. Miután visszaállítottam a helyes sorrendet ment is a Win 7. Azonban ma el akartam indítani a Wind Xp és ezt a kapom: hiba nem található a hal.dll fájl. Visszamentem Win 7 be, és megnéztem, mind a win7 alatt mind pedig a winxp alatt megvan a hal.dll fájl.:S Mi lehet a gond? arra gyanakszom hogy valamilyen módon sérült a boot fájl... miként tudnám helyreállítani? nagyon fontos lenne hogy ujratelepítés nélkül helyrehozzam.Köszönöm előre is, és bocsi a terjedelemért..
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest