- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #18 üzenetére
Pedig szerintem jó telo, 2het múlva lesz nálam parnapig
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
Oké , hogy kikapcsolható . De ezen nem változtat .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
DrDoktor
senior tag
Ne vicceljünk már ,hogy viccelni gond.
Élcelődni baj?
Viktor is azt tette én is.
Ott vannak a kis ördög fejek.
Ő szóviccet sütött el én meg az ex telenor bűnén élcelődtem mert az jutott eszembe a nothingról most.
Részemről ennyi ne lássunk bele többet.HA esetleg összefutunk valamikor szeméylesen vendégem vagy egy kávéra![ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
válasz Viktor0610 #3 üzenetére
Nem állt szándékodban neked (be)szólni .NEM is szólhat neked hiszen te egy személy vagy az ex telenor meg egy bűnbanda szerintem A csibészeket fricskáztam nem téged tényleg hihetetlen,hogy egy ócska csaló cég helyett te sértődsz meg...
Mindegy is .A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
MODERÁTOR
-
Realme listán ha jól látom szépen tör előre .
Számomra a Nothing telefonja , külcsínre szép , de azzal a kusza LED-es világításával bazárivá alakítja .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mjani1172
addikt
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
A pesszimistáknak.
Az optimistiknak: Kapható a Semmi!
-
Solten
őstag
Saor Alba
-
kakuk.tamas
addikt
Kirakaton nagybetűkkel:
(Nothing) interesting hereÚriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Mr.Silkó
veterán
A cég számára a leggazdaságosabb és egyben a leginkább beszédes valóban egy tök üres üzlethelyiség lenne, készülékek, berendezések és eladók nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Most már van pénz boltra...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Zsu91
csendes tag
Szerintem mutatós kis telefon, iphone feeling-je van.
Akinek tetszik az iphone de maga az ios zártsága nem, annak jó választás ez a telefon.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DrDoktor
senior tag
Az is több mint anno a telenyomornál a korlátlan korlátolt net
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
MODERÁTOR
És mi kapható? Semmi?
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest