Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
Ric4m0nd #977 üzenetére
Sajnos ebben a formában Ubuntu felejtős, mert céges környezetben nem kapnék Neten Ubuntu alól. Windowsba bejelentkezéskor kismillió script fut le, ami beenged a belső hálóra + kiosztja az engedélyeket a Net használatra.
De azért köszönöm!Egyelőre akkor marad a portable verzió és bízom abban még jó ideig támogatott kliens lesz.
-
Zsombe
senior tag
válasz
Ric4m0nd #975 üzenetére
Szia!
Ezt sajnálattal olvasom.
Cégnél már próbáltam meggyőzni a rendszergazdát a BOINC létjogosultságáról, de elutasított azzal, hogy veszélyforrást jelent, mert mi van, ha a terhelés miatt tönkremegy a gép, elfüstöl, stb... Paranoid személy.
A Wubi Windowsos ablakban fut? Vagy csak win alól telepítem az Ubuntut, de külön kell, hogy bebootoljak? -
Zsombe
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy BOINC portable 6.10.18-nál létezik-e újabb verzió? Sajnos a normál Boincot nem tudom feltelepíteni a munkahelyi gépemre, mert nincs admin jogosultságom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZEN.com
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest