- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predatorr #44 üzenetére
Sajnos nekem kutya bajom, minden porcikám rendben van, nem kell segédeszköz a cipőmegkötéshez sem, mert a derekam is hajlik rendesen.
Nekem egy ilyen bringa nem a mozgásomtól venne el, hanem az autózásomtól. Tegnapelőtt a városban több részletben összesen 24 km-t autóztam egy 2000-es diesellel, pedig ha lenne, mehettem volna Bogist-al is. Van bringám is, de 50 év rendszeres bringázás után elegem lett a tekerésből mert kib@..ttul frusztrál, hogy amíg kiköpöm a tüdőmet a dombokra felfelé tekerve (sajnos nem sík vidéken élek) közben kamubiciklisek húznak el mellettem 0,5-2 milliós biciklinek hazudott villanyszamarakon olyan lazán tekerve, mintha lejtőn mennének lefelé. Ezért már többre tartom a sétát, túrázást. Ott még mindenki becsületes, mert az elektromos önjáró túracipőt még nem találták fel, amiben csak emelgetni kell a lábat és 60-as pulzussal suhan fel a gazdája a Vadállókövekre.
A puhányságról meg annyit, hogy a napi lépésszámom csak kivételes napokon csökken 15 ezer alá, általában 20 ezer körül mozog. De épp ma pl. 29 ezer, mert túráztunk. És ez a Bogist használatával se fog csökkenni, mert se a munkahelyi mászkálást, se a napi 7-10 km kutyasétát nem fogja kiváltani. -
Ez kicsit félrement.
Azt irta a fórumtárs, hogy
"Ennyi pénzért már rendes robogót is kapni. Oké az nem elektromos..." Erre kérdeztem rá, ugyan már, hol lehet kapni rendes (benzines) robogót 170 ezerért?
Erre belinkelsz egyet amelyik több mint kétszer ennyibe kerül és nem benzines...
Nem akarok benzines robogót venni, de csodálkoznék ha 200 ezer alatt osztogatnának rendes robogókat. -
Jó gép ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged