- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Én meg lemosakszom munkahelyen.
Bog: újra csak azt bizonyítod, hogy nyomi járgány, azon kívül minde ki csak megmagyarázza, miért puding.
„Sportos csávó inna egy sört...”
És még annyi esze sincs, hogy hazafelé menet beugorjon sörért?
Jó orvosod és gyógytornászod lehetett, nevetséges 1 éves gyulladás, kezeletlen.
Mondjuk engem is 2 évig küldözgettek minden szarra OEP lehúzás végett, járni én sem tudtam (bottal alig), mindenhova bringa, mire találtam igazi orvost, viszont nem sírtam-ríttam rokkantfelszerelésért. Műtét után meg rögtön kapták a térdeim a terhelést, hogy rendesen működjenek, még ha először kiabáltam is a fájdalomtól, mert nem akartak, de nem a testem határozza meg, mit tehetek, aztán elmerevedik, betokosodik, rövidül stb. a kímélettől, és vehetek vmi nyomi járgányt „életminőséget javítva”.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Én sem értem. Pont hoztam életszerű példát, jött a futár, nem akart bejönni a földúton, ezzel a kis izével 2 perc alatt kint voltam a főúton, ha sétálok, akkor az 10p, a futár meg elmegy/ideges lesz. Mindkét térdem be volt gyulladva egy évig, a lépcső is fájt, nem hogy a bringázás, amíg a gyógytornász nem mondta, hogy most már bringázhatok, addig is tök jó lett volna ez. Az edzőm, aki mondjuk meglehetősen sportos csávó, de külterületen lakik egy emelkedő tetején mondta pont tegnap, hogy elkérné ezt a cuccot, mert amikor este eszébe jut, hogy inna egy sört, akkor 2km a bolt a településen lent, kétszer már lement bringával, de visszafele rohadtul nem volt jó neki a murváson felfelé küzdeni. Egész napnyi meló után semmi kedve még rádobni egy biciklizést, hogy aztán tusolhasson le megint, szóval elviszi a gépet, hogy megnézze, hogy az ő súlya alatt mennyire tud felmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Competizione
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Asus Rog Strix G16
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest