Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Predatorr

őstag

válasz Bog #45 üzenetére

Milyen dicsekvés? Újra és újra elismered, hogy eü. probléma miatt kell az eszköz, min vitázol? :Y Többször leírtam, h nekem is problémám volt/van, ezért nem roncsolom magam tovább segédeszközzel (eü. végzettségemről nem is szólva, mert értek is hozzá, veled ellentétben; elég sok rehabilitáción dolgoztam). Orvosoktól én is kínlódhatnék máig. A cenzúrát meg hagyjuk, jogom van a véleményemhez, ráadásul minden hsz-oddal alátámasztottad. Eleve nem arról szóltam, h sérültek ne használják, hanem, hogy puhányok, akik ezt, amikor bringázhatnának is. Szóval az elejétől kezdve nagyon el vagy tájolva szövegértésileg (lásd még: téma). :((( Lépj tovább, írd a következő reklámot. ;)

Lami66: De miért érdekelnek a csalók, vagy bárki más? :F Magadat edzed. Inkább pozitívan néznéd, h 50 év bringázás után is tekersz hegyen-völgyön, más meg fiatalon sem bírja (lásd: z-gen). Azt nem értem, a puhányságot miért veszed magadra, amikor pont leírod, kik azok. :U

• Predatorr

őstag

válasz jbcs #30 üzenetére

Én meg lemosakszom munkahelyen.

Bog: újra csak azt bizonyítod, hogy nyomi járgány, azon kívül minde ki csak megmagyarázza, miért puding. :P „Sportos csávó inna egy sört...” :D És még annyi esze sincs, hogy hazafelé menet beugorjon sörért? :F :U Jó orvosod és gyógytornászod lehetett, nevetséges 1 éves gyulladás, kezeletlen. :((( Mondjuk engem is 2 évig küldözgettek minden szarra OEP lehúzás végett, járni én sem tudtam (bottal alig), mindenhova bringa, mire találtam igazi orvost, viszont nem sírtam-ríttam rokkantfelszerelésért. Műtét után meg rögtön kapták a térdeim a terhelést, hogy rendesen működjenek, még ha először kiabáltam is a fájdalomtól, mert nem akartak, de nem a testem határozza meg, mit tehetek, aztán elmerevedik, betokosodik, rövidül stb. a kímélettől, és vehetek vmi nyomi járgányt „életminőséget javítva”. :(

• Predatorr

őstag

válasz Bog #6 üzenetére

Mindkét térdemet műtötték porc miatt, 1 héttel műtétek után már bringáztam, már csak a rekreáció miatt is. Csípő protézissel nyilván több lenne (ide illő eü. végzettségem is van), de ugye mind helyreállító, és nem rokkantosító műtét. Minden más terelés/önámítás/marketing, illetve már felnőtt pár pudingnemzedék a múlt század óta. :(((
    Egyébként szó nem volt arról, hogy ez rokkantjárgány, bár sztem is az, mint a többi.

• Predatorr

őstag

„Kelj fel, és járj” - mondaná Jézus, ma már hiába. :P Legalább bringázni lenne jépes a nép, de jobb az elhízás és a környezetszennyezés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés