Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Milyen dicsekvés? Újra és újra elismered, hogy eü. probléma miatt kell az eszköz, min vitázol?
Többször leírtam, h nekem is problémám volt/van, ezért nem roncsolom magam tovább segédeszközzel (eü. végzettségemről nem is szólva, mert értek is hozzá, veled ellentétben; elég sok rehabilitáción dolgoztam). Orvosoktól én is kínlódhatnék máig. A cenzúrát meg hagyjuk, jogom van a véleményemhez, ráadásul minden hsz-oddal alátámasztottad. Eleve nem arról szóltam, h sérültek ne használják, hanem, hogy puhányok, akik ezt, amikor bringázhatnának is. Szóval az elejétől kezdve nagyon el vagy tájolva szövegértésileg (lásd még: téma).
Lépj tovább, írd a következő reklámot.
Lami66: De miért érdekelnek a csalók, vagy bárki más?
Magadat edzed. Inkább pozitívan néznéd, h 50 év bringázás után is tekersz hegyen-völgyön, más meg fiatalon sem bírja (lásd: z-gen). Azt nem értem, a puhányságot miért veszed magadra, amikor pont leírod, kik azok.
-
Predatorr
őstag
Én meg lemosakszom munkahelyen.
Bog: újra csak azt bizonyítod, hogy nyomi járgány, azon kívül minde ki csak megmagyarázza, miért puding.
„Sportos csávó inna egy sört...”
És még annyi esze sincs, hogy hazafelé menet beugorjon sörért?
Jó orvosod és gyógytornászod lehetett, nevetséges 1 éves gyulladás, kezeletlen.
Mondjuk engem is 2 évig küldözgettek minden szarra OEP lehúzás végett, járni én sem tudtam (bottal alig), mindenhova bringa, mire találtam igazi orvost, viszont nem sírtam-ríttam rokkantfelszerelésért. Műtét után meg rögtön kapták a térdeim a terhelést, hogy rendesen működjenek, még ha először kiabáltam is a fájdalomtól, mert nem akartak, de nem a testem határozza meg, mit tehetek, aztán elmerevedik, betokosodik, rövidül stb. a kímélettől, és vehetek vmi nyomi járgányt „életminőséget javítva”.
-
Predatorr
őstag
Mindkét térdemet műtötték porc miatt, 1 héttel műtétek után már bringáztam, már csak a rekreáció miatt is. Csípő protézissel nyilván több lenne (ide illő eü. végzettségem is van), de ugye mind helyreállító, és nem rokkantosító műtét. Minden más terelés/önámítás/marketing, illetve már felnőtt pár pudingnemzedék a múlt század óta.
Egyébként szó nem volt arról, hogy ez rokkantjárgány, bár sztem is az, mint a többi. -
Predatorr
őstag
„Kelj fel, és járj” - mondaná Jézus, ma már hiába.
Legalább bringázni lenne jépes a nép, de jobb az elhízás és a környezetszennyezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged