- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
"Vagy most lámpától lámpáig olyan nagy öröm gyorsulgatni? Aztán meg évente lehet venni az új gumit mert elkopott"
Vagy meg lehet halni...ezt én sem értem. Az un. "szeretek dinamikusan vezetni" (értsd: megyek mint az eszetlen barom egészen addig, amíg meg nem ölök valakit), típusú vásárló lehet. Én egyetlen okból várom a Level 5 önvezetést, hogy végre egyáltalán ne kelljen vezetni, hanem oldja meg az autó, és akkor a sok potenciális gyilkosjelölt "dinamikusan vezető" végre teljesen kiiktatódna az utakról. Aztán mehetnének 2sec alatt 100-on meghalni a Hungaroringre vagy ahova akarnak, csak ne az úton találkozzunk velük.
-
cucka
addikt
Miért vesznek az emberek AMG G osztályt? RSQ8-as Audit? M5-ös BMW-t?
Mi értelme a Brabusnál tuningolni az AMG mercidet? Vagy Competition csomagot venni az M5-ös BMW-re?
Vagy miért vesznek karórát húszmillióért? Vagy kétszázért?
Miért költenek el 400 eurót egy vacsorára? 8000 eurót egy first class repülőjegyre?Nem tudom, mit nem értesz ezen. Van, akinek sok pénze van, és szeretné különleges dolgokra elkölteni azt a sok pénzt. Az ő igényeik is ki vannak szolgálva.
-
Füleske
addikt
Két különböző dolog a 2-3 másodperces 100 - ra gyorsulás, és hogy az elektromos autóval mire mész a gyakorlatban, főleg a városokban. A 10 másodperces autómmal is jobban gyorsulok a lámpánál, mint a többség. Múltkor meg is lepődtem, amikor valaki gyorsabban indult mellőlem. Aztán megláttam, hogy egy EV6 az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged