Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hi,
régóta foglalkoztat a kékfogas headset laptop kombó.
ahogy olvasom, a laptopba integrált kékfog nem igazán van voip-ra kitalálva, hogy mondjuk skype-n tudjak beszélni vele, vagyis a thinkpad kékfog modulja se lesz jó, ha veszek hozzá egy plantronics headsetet..
ugyanakkor a quantumr.hu-n van egy plantronics voyager 520 szett, amit kifejezetten ezzel az usb stick modullal adnak és ki is írják, hogy a laptopba integrált kékfog macerás vagy egyáltalán nem jó etc... és ez állítólag frankó. 22e bruttóért.
szerintetek mi az igazság ebből?? -
Integra
titán
válasz
greeneye166
üzenetére
háááááááát

ezt szerintem nem én fogom megfabrikálni
-
Integra
titán
válasz
greeneye166
üzenetére
annyit olvastam anno, hogy az 1.0 és 1.2 kékfog hatótáv 10m ami 5öt jelent akkor gyakorlatban, a 2.0 meg talán 20m ami meg akkor talán 10m-es hatótávot jelent ugyanazon az emeleten ideális esetben.
igazság szerint akartam nyitni egy "nagy headset topic"-ot, amibe minden mehetne bele a vezetékes kütyükkel is, de aztán láttam, hogy van ilyen és azért nem nyitok hogy utána be is zárják. akár ezt is átlehetne keresztelni rá.
-
Integra
titán
válasz
greeneye166
üzenetére
nem, zenére van borazlmasan jó sony mdr-f1 nyitott füles

ez esetben nem is érdemes nagyon komolyan foglalkoznom a dologgal, egyszerű bt adapter meg füles, oszt csá..
azt a linket ha megtalálod azért még linkeld be
-
Integra
titán
válasz
greeneye166
üzenetére
most egy k750i telóm van, de nekem nem a mobil az első, hanem hogy drót nélkül tudjak pc-n kényelmesen skype-n és msn-en keresztül usaba meg norvébiába, meg romániába pofázni

plantronics kifejezetten audio átviteles cég, nagyvállalati környezetben, de már egy ideje nyitottak a kisfelhasználók, azaz felém
tényleg komoly minőségi cuccokat árulnak, gondolom, náluk is van hanyagolható termék, igyekszem nem belenyúlni..
érdekes amit mondasz, ezek szerint akkor örülni fogok ha gép előtt vagy a szobában fogok tudni beszélni..
wifi router segítségével nem lehetne ezt megoldani valahogy? azon keresztül kommunikálna a headsetem.. bár most jut eszembe, hogy a headset nem wifis hanem kékfogas... áááá, pedig mekkora lenne már!! saját ip címes headset! -
Integra
titán
válasz
üzenetére
pont ezt fejtegette greeneye is, hogy mindegy hogy mit irnak oda, ha a szabványt tudja akkor az van és kész.
mert ennyi erővel inkább egy univerzál bt kulcs amit tudja ugyanúgy az audio szabványokat.
kérdés persze, hogy amit te is írsz, hogy mennyire erős a jel és milyen távolságot tud kezelni, illetve hogy ezt a headset is tudja e..
lehet hogy túl nagyok az igényeim... ? -
Integra
titán
válasz
greeneye166
üzenetére
a sztereo usb bluetooth kulcs ami 8rugó+áfa, az tudja az a2dp-t, fel is van sorolva.
a másik ami a voyagerhez van egy szettben, az nemtom, gyaníthatólag tudja az is.
de hogy akkor a kettő miben különbözik egymástól..
van annak jelentősége a két fejbeszélőnél 510 vs 520 hogy egyik 1.2 a másik 2.0 szabványos? az 520-ra a mobilarénás hír cikkben dsp procit is írnak, 510-nél nemtom.
hatótáv? lövésem sincsen mennyit bírnak.
jó lenne ha minél nagyobb lenne, mert 3 szintes házban, középen vagy legfelül lenne bedugva az usb kulcs és ha én épp a nappali szinten a konyhában főzök vagy csinálok valamit, előnyös lenne ha nem szakadna meg és bírná..
ami fontos most elsődlegesen hogy messenger és skype tökéletesen fusson vele vistán és xp-n is.
azért maradok a plantronics-nál mert az eddigi füleseivel is nagyon elégedett voltam, és kifejezetten hangátvitel orientált cég. a mobil cégek meg bevásárolnak ilyen cégektől és rányomják a saját plecsnijüket. úgyhogy inkább a forrást keresem ilyen dolgokban. -
Integra
titán
haliho
eddig madzagos headsetem volt pc-hez, egy plantronics usb dsp audio 45, de ezt más használja, így nekem újítani kell.
maradok a plantronicsnál természetesen.
viszont most látom, hogy van kifejezetten usb-s audió bluetooth kulcsuk, amihez lehet társítani bluetooth-os headseteket, amiket tudok a saját mobilomhoz is használni, ami azért elég fain, mert így két legyet ütök egy csapásra úgy, hogy még géphez se vagyok kötve ha ezt veszem, noha ez azért költségesebb megoldás.a kulcs ez: [link]
vagy ez?: [link]
ez nem ugyanannak a bt kulcsnak tűnik... ez utóbbi mintha csak hangra lenne optimalizálva és külsőre sem ugyanolyan a tokozása..headset meg vagy a második kulcshoz tartozó voyager 510 - 1.2-es bluetooth
vagy voyager 520 - 2.0-ás bluetoothötlet, tapasztalat valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest