- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Tapasztalat (eddigi):
Minden USB Bluetooth ami támogatja az A2DP-t jó. Minden A2DP szabvánnyal dolgozó eszköz együttműködik egymással márkától függetlenűl. Ez egy szabvány!Ötlet / vélemény:
A legjobbat a legjobb áron érdemes venni (ha ez a plantronics, akkor azt)
Szerintem a legfontosabb paraméterek:
-adó maximális Mbit/s adatátviteli képessége
-a vevő hangszóró minősége (pl headset)
-adó hatótávja (ami általában 10m vagy 100m).Az audió jel digitális továbbítású, ezért én csak ezt a 3 paramétert emelném ki mint változó.
A használt kódolás is szabvány. Ettől eltérőt még egy "kifejezetten usb-s audió bluetooth kulcs" sem használhat.
Az új BT kulcsok, amik támogatják az A2DP szabványt, kivétel nélkül audió képesek és jelenleg ugyanazt a két codec-et alkalmazzák.
A "kifejezetten usb-s audió kulcs" szvsz marketing blabla hogy többért sózzák az emberre.Én így tudom a dolgot, de persze tévedhetek is. Nekem most ez az álláspontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG UltraGear 32Gb650-B Gaming monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest