- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woldy
csendes tag
válasz
Véreshurka #9272 üzenetére
Sajna nincs tapasztalatom vele.
-
woldy
csendes tag
Earfun go
(szubjektív észrevételek egy hét után).
Az akisja marha jó. Bőven 20 óra fölött üzemképes, kb fél órával a vége előtt közli, hogy low battery. Ami zavaró lehet, hogy ha lemerül, és rárakom töltésre, akkor nem működik, amíg valamennyi kraft nem megy bele (ez pl a régebbi boseomnál nem volt gond). Erre érdemes figyelni.
Kapcsolódás. Huawei p9cel semmi gond, viszont két régebbi telefon egyáltalán nem látjaEzt majd még tesztelem. Nem tudom mi lehet a gond, de bosszantó.
Hangja: még mindig megszokás alatt. Ez erősen szubjektív vélemény. Még mindig szokási fázisban vagyok. Amíg fel nem hozom a problémámat, addig nincs vele gond, mindenki dicséri. Amikor megemlítem, hogy mi a gondom, akkor van akinek leesik, van akinek nem.
A problémám, hogy kicsit olyan a hangja, mint amikor in ear fülest használsz, és egy picit kicsúszik a füledből. Ilyenkor a mélyek, közép mélyek kevésbé érvényesülne. Ez azért fura nekem, mert sokat hallgatok zenét a fejhallgatómon, és ilyenkor jobban kijön a kontraszt.
Aux bemeneten sokkal jobb, szóval nem biztos, hogy hardveres a jelenség. És tudom, hogy nem érdemes összehasonlítani, de akaratlanul megteszi az ember. És pl a bose soundlinknél nem éreztem ezt.
Eq nem játszik, nem tetszik a végeredmény.
Ezt [link] pl tök nagy élmény hallgatni rajta. Viszont vele már kevésbé birkózik meg: [link] .
Metal határeset, rock, pop, stb egész korrekten elszól rajta.
Néztem a jbl flipet, az se győzött meg, ilyen szempontból bőven ajánlott kategória még mindig.
Mivel sokat hordozom, ezért még mindig korrekt kompromisszumnak tartom. -
woldy
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9156 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a tippeket.
A vége az lett, hogy most jött egy earfun go, és később egy dockin.
Earfun egy mindenes hangfal lesz, és ez működni is fog.
Mivel sokakat érdekel, ezért a véleményem, hátha tudok segíteni:
Amazon.de-ről még korábban nem rendeltem, de semmi para nem volt, sőt két nap alatt itt volt. Használjátok bátran. Szinte gyorsabb volt, mint itthonról. Ha jól rémlik muzikernél láttam, viszont amazonhoz képest vicc a 27e-s ár
Hangfalról.
Rengeteg pozitív dolgot fel tudok sorolni:
- Wtf? 12e ft-t ilyet kapni - vs jbl go és társai. Simán megéri ezt az árat
- usb c
- Nagyjából látszik, hogy az aksija igen jól fogja bírni. + piros pont, hogy a telefon kijelzi a töltöttségi szintet!
- Egyből, gyorsan csatlakozott hozzá a telefon.
- Stabil bluetooth kapcsolat: 10 méter, és két vastag falon át is simán fogta a jelet.
- Szubjektív, de jól esik kézbe fogni, kicsomagolni is élmény volt.
Hangja V karakter. A mélyek rálógnak egy kicsit a közép tartományra, illetve a középmagasakat a magas irányába tolja.
Kíváncsi leszek a hangjára, egy biztos: bejáratós, de nagyon. Egyszer már átment rajta az isotek, még biztos rá kell rakni, sokat javult tőle. 5-6 óra után is rengeteget javult a hangja
Nekem a magas picit sok. Próbáltam eq-val lehúzni, nem nagyon szereti, ha belenyúlok.
Auxról dacról üzemeltetve még élvezhetőbb a hangja.
Vannak olyan dalok, ahol a sok mélyet nem bírja, ilyenkor elkezd erősen recsegni, sercegni.
Hangereje bőven korrekt, kb 75%ig látom értelmét növelni, utána a hang minőség erősen csökken, illetve mellette már beszélgetni nem nagyon lehetne.
Teljesen lenémítani a - hangerő gombbal nem lehet, ilyenkor cincog. Kb kell 4 léptetés a hangerőn, hogy elkezdje jól érezni magát, ekkor már megjön a basszus is rendesen.
Nagyon halk alapbúgása van, de csak akkor hallom, ha a fülemhez teszem, kb 60 centiről komoly zenét hallgatva sem észrevehető.
Meglepően betölt egy 20-30 négyzetméteres teret a hangja.
Ennyi pénzért bőven ajánlott kategória, nincs bennem az az érzés,hogy gagyit vettem volna. Ha gyereknek, kamasznak akarsz bluetooth hangfalat bőven korrekt választás.
Kíváncsi lennék mit tud kettő összekötve, ill. pl hogy az anker hasonló árú dolgai mit tudnak.
-
woldy
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9154 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy már, hogy nem feltétlenül fogja megérni a szerviz, ezért is kezdtem el nézelődni. Fórumot böntészve gyorsan eljutottam Oluv's-hoz, és hát elég szemléletes volt a tesztje a bose-t illetően
Mentségemre szóljon, hogy nagyon nagy akcióval vettem anno, és így még talán ma is megérné. Habár a hangja miatt már nem biztos, hogy őt választanám
Köszi az ajánlást, végigböngészem még a lehetőségeket mindenképpen. -
woldy
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos úgy jártam, hogy a bose soundcolor hangfalam nem reagál a töltésre, és hibaüzenetet is produkál
Van esetleg valakinek tapasztalata a szervízzel?
Közben elkezdtem nézni a lehetőséget pótlásra, és egyenlőre annyi mindent láttam, hogy kell egy kis idő, amíg letisztulnak a dologk a fejemben. Végigpörgettem a fórumot is, ennek tükrében is meg szeretném kérdezni: Ti mit ajánlanátok, ha a szempontok a következők lennének?
- hordozható legyen, és kültéren is hasznos a por és csepp állósága
- hangja ne legyen rosszabb, mint a bose volt (nem oa basszus a lényeg, néha még itt is sok volt)
- relatíve sok használat, részben aux bemenetről is.
- ár kb 20-40e között
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest