- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harrie
csendes tag
-
harrie
csendes tag
válasz
-szabi- #1692 üzenetére
Azt írták, hogy kellene egy reset gomb, mert így minden áron az előzőleg párosított eszközzel akar összekapcsolódni. Csak úgy tanítható be másikra, ha az aktív párosított telefonon menet közben kikapcsolod a bluetooth-t, majd utána párosítod egy másikkal. Szívás akkor van, ha az előzőleg párosított készülék nincs kéznél...
-
harrie
csendes tag
Átolvasva a hozzászólásokat arra jutottam, hogy a monic lesz a nekem megfelelő cucc, elsősorban a mélyek miatt. Majd átfutottam az amazonos visszajelzéseket, és teljesen kiábrándítottak a részletekben rejlő ördögök:
- működés közben nem tölthető
- párosítani egy másik telefonnal igen nagy macera, különösen, ha az előzőleg megjegyzett eszköz nincs kéznél.Van esetleg hasonló hangzású típus, amelyik ilyen idegesítő gyerekbetegségekkel nem küzd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest