- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
harrie
csendes tag
-
harrie
csendes tag
válasz
-szabi- #1692 üzenetére
Azt írták, hogy kellene egy reset gomb, mert így minden áron az előzőleg párosított eszközzel akar összekapcsolódni. Csak úgy tanítható be másikra, ha az aktív párosított telefonon menet közben kikapcsolod a bluetooth-t, majd utána párosítod egy másikkal. Szívás akkor van, ha az előzőleg párosított készülék nincs kéznél...
-
harrie
csendes tag
Átolvasva a hozzászólásokat arra jutottam, hogy a monic lesz a nekem megfelelő cucc, elsősorban a mélyek miatt. Majd átfutottam az amazonos visszajelzéseket, és teljesen kiábrándítottak a részletekben rejlő ördögök:
- működés közben nem tölthető
- párosítani egy másik telefonnal igen nagy macera, különösen, ha az előzőleg megjegyzett eszköz nincs kéznél.Van esetleg hasonló hangzású típus, amelyik ilyen idegesítő gyerekbetegségekkel nem küzd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged