Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Az a baj, hogy nem sokat érnek ezek a videók, mert a mikrofonnak is van egy karaktere, meg annak a hangfalnak amivel meghallgatod a videót, így az eredeti hang valószínűleg köszönő viszonyban sem lesz a videón hallottal. Én stúdió hangfalakon hallgatok zenéket (presonus eris e5, és egy tannoy reveal 802), de még a stúdió hangfalak között is vannak karakterisztikai különbségek, pedig ott mindegyik gyártó a kiegyenlített tartományra törekszik. Amúgy ezt a videót hallgattam meg, és a souncore valamivel jobb középben, de az se remekel igazán.
-
thornadoj
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Nincs semmilyen szekta, csupán a hangminőség szubjektív, és az emberi fül is alkalmazkodik ahhoz, amihez hozzászokott. Én személy szerint a kiegyenlített frekvenciatartományt szeretem, pici közép kiemeléssel. Ilyen izléssel nekem hiányzik a nem professionális jbl-ek középtartománya. Nekem olyan érzésem van, hogy a consumer jbl-ek a mély kiemeléssel akarják megvenni az emberek többségét. Öcsémnek jbl charge 3-a van, bátyámnak aerfün uboom, én az utóbbit szívesebben hallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A mai naptól végre elérhető lesz az Escape from Tarkov végső kiadása
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest