Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
addikt
válasz
thornadoj
üzenetére
Szar mikrofonnal felvett, szar hangfalon lejátszott hangok esetében ugyanúgy szar lesz mindkét tesztelt hangfal hangja, de a különbség észrevehető!! Ez a lényeg! Nem az a cél egy összehasonlító videónal, hogy megmutassa a valódi énét az adott hangfalnak vagy hogy reprezentálja milyen lehet élőben hallani. Csupán annyi a célja, hogy a különbséget megmutassa két hangfal között. Persze tudom, hogy ezen is tud valamelyest torzítani a mikrofon-hangfal minősége, de a különbség szerintem akkor is átjön és minél több ilyet hallassz egyre inkább kialakul benned az adott hangfal karaktere, el tudod helyezni egy skálán, nagyjából hallod az erősségét, gyengeségét vagy azt, hogy pl 75% hangerő felett elvékonyodik-e.
Adamsky: van olyan videó, ahol a JBL-t rosszabnak hallom, de azok általában nem a kínia márkákkal szemben van. A kínaiak közül egyedül a Boom 2-őt hallom jónak közép-magas tartományban az Xtreme mellett. Ha visszakeresed a hozzászólásomat sokszor érdeklődtem a Boom 2-ről, mert őt akartam venni, de végül a méret miatt nem vállaltam be, de fodítsuk meg. Te mit gondolsz a JBL közép-magas tartományáról a kínai márkákkal szemben? Szerinted szebb hangja van pl a Boom Plus-nak, mint a Boombox 3-nak? Mond ki végre!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibbike01
addikt
válasz
thornadoj
üzenetére
Annyira fura ez, mert pont én is a kiemelt középtartományt szeretem, a szép "fényes" énekhangok, a széles középtartományt és pont ebben jó a JBL...legalábbis az én fülemnek a JBL adja meg ezt a középtartományt. Tudsz olyan összehasonlító videót linkelni, ahol a JBL-t hallod rosszabnak a közép-magas tartományban? Kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)