- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Nekem T6 van. Én nagyon elégedett vagyok vele igaz sok összehasonlítási alapom nincs. Kis alapzaja van magasabb hangerőn de én az alatt használom laptop mellé és úgy is bőven elég hangos és tisztán szól. Basszus kicsitt talán túl sok van alapból de eq-val állítható. Az akkumulátor nagyon jól bírja. Mérni nem mértem de szerintem a 15 órát tényleg tudja.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Vennék valamilyen hordozható Bluetooth hangszórót. Legfőképpen lakásban használnám a laptop hangszórója helyett. Hordozni fölég csak két lakás között illetve szobák között mászkálnék vele. Megtetszett az Enusic® 003. Erről mi a véleményetek? Olyan max 10k-ig gondolkodom, fontos a tiszta hangzás és azért legyenek mély hangok is lehetőleg. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest