- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Nekem T6 van. Én nagyon elégedett vagyok vele igaz sok összehasonlítási alapom nincs. Kis alapzaja van magasabb hangerőn de én az alatt használom laptop mellé és úgy is bőven elég hangos és tisztán szól. Basszus kicsitt talán túl sok van alapból de eq-val állítható. Az akkumulátor nagyon jól bírja. Mérni nem mértem de szerintem a 15 órát tényleg tudja.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Vennék valamilyen hordozható Bluetooth hangszórót. Legfőképpen lakásban használnám a laptop hangszórója helyett. Hordozni fölég csak két lakás között illetve szobák között mászkálnék vele. Megtetszett az Enusic® 003. Erről mi a véleményetek? Olyan max 10k-ig gondolkodom, fontos a tiszta hangzás és azért legyenek mély hangok is lehetőleg. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest