- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Nekem T6 van. Én nagyon elégedett vagyok vele igaz sok összehasonlítási alapom nincs. Kis alapzaja van magasabb hangerőn de én az alatt használom laptop mellé és úgy is bőven elég hangos és tisztán szól. Basszus kicsitt talán túl sok van alapból de eq-val állítható. Az akkumulátor nagyon jól bírja. Mérni nem mértem de szerintem a 15 órát tényleg tudja.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Vennék valamilyen hordozható Bluetooth hangszórót. Legfőképpen lakásban használnám a laptop hangszórója helyett. Hordozni fölég csak két lakás között illetve szobák között mászkálnék vele. Megtetszett az Enusic® 003. Erről mi a véleményetek? Olyan max 10k-ig gondolkodom, fontos a tiszta hangzás és azért legyenek mély hangok is lehetőleg. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest