Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nekem T6 van, galaxy s5 telefonom akadozó bluetooth kapcsolat még sose volt. Elég strapabíró kis hangszóró, hát a negatívom teljes hangerőn sokkal gyorsabban lemerül, a másik max hangerőn a basszus torzítása.
De a hangja egész jó és könnyen hordozható, Equalizerrel ha vissza veszi az ember a bass akkor a teljes hangerőn is eltűnik a torzítás. Szerintem jó kis kegyere, más gond nincs vele. Én nekem szinte fél év van meg és bátran merem ajánlani, ennyi pénzért elég jó

5/4 csillagot kap tőlem. Ez se tőkéletes, de ezért a pénzért nem is lehet elvárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Interactive Brokers társalgó
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő