Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Keresnék valami hordozható bt- s hangszórót konyhába, esetenként néha grillezni a kertben. Nem kell, hogy nagyon hangos legyen, elég, ha szépen szól. Ami most van, az egy jbl tuner2, nem rossz végül is, de ha lehet valami jobbat szeretnék, méretben lehet kicsit nagyobb azért. Ami még előny, hogy ha van zöld, estleg fehér vagy barna színben, az jó lenne de nem feltétlen csak ezek érdekelnének. Van rendes házimozim, és pc-s hangfalam is, nyilván ekkora méretben nem várok el audiofil hangzást, de valami minősi ugrás jó lenne a tuner után. Ja és nem.feltétlen a legolcsóbbat keresem. Köszi előre is.
Amiket eddig kinéztem, azok nem tudom mennyire felelnének meg
H.K go and play
Bose soundlink max
Gondolom itt a márka miatt azért elég vastagon fog a ceruza -
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Konyhába keresnék valami hangszórót. Olvasgattam a fórumot, de nem igazán találtam olyat ami megfelelne. Ami fontos lenne, hogy legyen fehér, kicsi és lehessen minden gond nélkül telefont, tabletet csatlakoztatni és akár kihangosítóként is használni. Nem kell, hogy hordozható legyen és óriási teljesítményre sincs szükségem, de jó lenne, ha tisztán érthetően visszaadná a beszédhangot (basszusbomba kilőve) Van egy jbl tuner 2m, ami alapvetően jó lenne, de han valami jobb ajánlat azt is szívesen meghallgatom.Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest