Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Keresnék valami hordozható bt- s hangszórót konyhába, esetenként néha grillezni a kertben. Nem kell, hogy nagyon hangos legyen, elég, ha szépen szól. Ami most van, az egy jbl tuner2, nem rossz végül is, de ha lehet valami jobbat szeretnék, méretben lehet kicsit nagyobb azért. Ami még előny, hogy ha van zöld, estleg fehér vagy barna színben, az jó lenne de nem feltétlen csak ezek érdekelnének. Van rendes házimozim, és pc-s hangfalam is, nyilván ekkora méretben nem várok el audiofil hangzást, de valami minősi ugrás jó lenne a tuner után. Ja és nem.feltétlen a legolcsóbbat keresem. Köszi előre is.
Amiket eddig kinéztem, azok nem tudom mennyire felelnének meg
H.K go and play
Bose soundlink max
Gondolom itt a márka miatt azért elég vastagon fog a ceruza -
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Konyhába keresnék valami hangszórót. Olvasgattam a fórumot, de nem igazán találtam olyat ami megfelelne. Ami fontos lenne, hogy legyen fehér, kicsi és lehessen minden gond nélkül telefont, tabletet csatlakoztatni és akár kihangosítóként is használni. Nem kell, hogy hordozható legyen és óriási teljesítményre sincs szükségem, de jó lenne, ha tisztán érthetően visszaadná a beszédhangot (basszusbomba kilőve) Van egy jbl tuner 2m, ami alapvetően jó lenne, de han valami jobb ajánlat azt is szívesen meghallgatom.Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest