- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz
pècsimunkás #5262 üzenetére
Sajnos wifi nincs ahol dolgozom,a rádió meg elég jól megeszi az adatkeretem (havi 1Gb) 40%-át.
FM rádió van,de ugye akkor össze kell drótozni a telefont a zenedobozzal. Tudom,nehéz eset vagyok... Megmutatom,mit használok jelenleg: [link] Nem röhög... Persze,az usb foglalat már kitörött belőle,de raktam a hátuljára egy 18650 aksi tartót,és 2-3 órán keresztül elvagyok vele. És van nálam mindig tartalék aksi,meg töltő hozzá. Minőségben nyilván elmarad a márkásabb cuccoktól,de ezért volt csak annyi az ára.4-5 dolcsi volt utoljára azt hiszem. Line in,BT,micro sd kártya hely,és még mindig működik.1x3w talán a teljesítménye,én ebből indultam ki,hogy ennél bármi jobb lehet alacsony áron. Olvastam véleményeket az NBY s18-ról,dicsérik a hangzását. Szóval szerintem leszűrtétek,hogy nem az utcán sétálva akarom bömböltetni,vagy partikon. -
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
A véleményeteket szeretném kérni. Találtam magamnak egy zenekütyüt,[link] de a biztonság kedvéért megkérdezem tőletek.Ha csomagolás nélkül küldi,akkor olcsóbb picit,de ha a gyári dobozában,retail package,akkor drágább? Ilyet sem láttam még sehol,hogy a gyári doboz feláras,illetve olcsóbb az nélkül.Természetesen dobozos lenne. 2x5 watt,rádió,nem gyenge aksi. Van ennek testvére,a sima nby 18,az 2x3w,nem vízálló,meg kisebb aksi. Nem olyan gáz ez az s18 nem? Valaki vásárolt már ilyen cuccot? Nem akarok drágábbat venni,ez még az elviselhető kategória. Köszi előre is a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest