- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz
pècsimunkás #5262 üzenetére
Sajnos wifi nincs ahol dolgozom,a rádió meg elég jól megeszi az adatkeretem (havi 1Gb) 40%-át.
FM rádió van,de ugye akkor össze kell drótozni a telefont a zenedobozzal. Tudom,nehéz eset vagyok... Megmutatom,mit használok jelenleg: [link] Nem röhög... Persze,az usb foglalat már kitörött belőle,de raktam a hátuljára egy 18650 aksi tartót,és 2-3 órán keresztül elvagyok vele. És van nálam mindig tartalék aksi,meg töltő hozzá. Minőségben nyilván elmarad a márkásabb cuccoktól,de ezért volt csak annyi az ára.4-5 dolcsi volt utoljára azt hiszem. Line in,BT,micro sd kártya hely,és még mindig működik.1x3w talán a teljesítménye,én ebből indultam ki,hogy ennél bármi jobb lehet alacsony áron. Olvastam véleményeket az NBY s18-ról,dicsérik a hangzását. Szóval szerintem leszűrtétek,hogy nem az utcán sétálva akarom bömböltetni,vagy partikon. -
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
A véleményeteket szeretném kérni. Találtam magamnak egy zenekütyüt,[link] de a biztonság kedvéért megkérdezem tőletek.Ha csomagolás nélkül küldi,akkor olcsóbb picit,de ha a gyári dobozában,retail package,akkor drágább? Ilyet sem láttam még sehol,hogy a gyári doboz feláras,illetve olcsóbb az nélkül.Természetesen dobozos lenne. 2x5 watt,rádió,nem gyenge aksi. Van ennek testvére,a sima nby 18,az 2x3w,nem vízálló,meg kisebb aksi. Nem olyan gáz ez az s18 nem? Valaki vásárolt már ilyen cuccot? Nem akarok drágábbat venni,ez még az elviselhető kategória. Köszi előre is a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest