Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
Ez olyan mint régen a boombox-ok. Sztereók voltak, de tere nem volt, csak akkor, ha odadugtuk a fejünket a magnóhoz. Bármennyire furfangos is a technika, a fizika az fizika. Mondjuk most már sok cucc képes arra, hogy összekapcsolódva bal és jobb oldalt alkosson. Nekem is ezért van 2 db Amazon echo Dot 3. Aalpvetően ezek az omnidirekcionális cuccok olyanok mint a 4 évszakos gumi. Ami mindenre jó, az semmire nem jó igazán.
Mondjuk a könnyűzenéhez a sztereo már nem fontos, sokkal jobban előtérben van a mindent elsöprő basszus. Ezek a kis hangdobozok pedig igencsak lúdneszesek :-)
-
NGA
addikt
Nekem megérkezett a H/K onyx Studio 2, és ledöbbentem, milyen jó hangja van.
-
NGA
addikt
Van itt valakinek Harman Kardon Onyx Studio?
A kérdésem a következő:
Ha fix tápon van, akkor is kikapcsol egy idő után?
Ha valami kapcsolódni akar hozzá, be kell kapcsolni külön, vagy érzékeli?
Ha ki van kapcsolva, de bedugom a konnektorba, automatikusan bekapcsolja magát?
Egy Amazon Echo dot 3-ról szeretném meghajtani, de nem akarok odamenni bekapcsolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest