Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitya2010
csendes tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszóró/multiroom hangszóró vásárláshoz kérnék tanácsot. Főleg zenehallgatáshoz (esetleg tv-hez csatlakoztatva filmezéshez) szeretnék valamilyen technikát vásárolni. Mivel a régi hifi tornyok, házimozi rendszerek jóformán kihaltak, képbe kerültek nálam a bluetooth hangszórók/ multiroom rendszerek, esetleg egy olcsóbb soundbar. Hordozhatóság igazából nem szempont, túl nagy hangerő nem szükséges, társasházban jobb a békesség, de azért szeretnék relatíve igényes hangzást (nyilván nem audiofil mércével), értékelhető mélyekkel (főleg elektronikus zenét hallgatok). Keretként kb. 40-50e Ft-ot lőttem be elsőre, de minőségi cucc esetén rugalmas vagyok. Eddig szemeztem a JBL Fip 4-el, Tronsmart T6-al alsóbb kategóriából, Google Home hangszóróval. Ezekkel a kondíciókkal milyen irányba érdemes mozdulni? Előre is köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest