Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris5
tag
Itt találtam egy linket korábban de már nem lelem. Segítsetek kérlek megtalálni:az oldalon több hordozható hangszóró videója volt beágyazva a youtube-ről, mindkettő videóban ugyanazt a zenét játszotta a hangszóró és ez a kettő videó szinkronban volt így kapcsolgatással össze tudtad vetni a kettő hangját egymáshoz képest.Tudjátok melyik oldalról beszélek? Köszi!Bekker ekkor mákot itt van hárommal felette! Húztam lottózni..
-
andris5
tag
válasz
Krill77
üzenetére
Köszi srácok@Krill77: Halkabb mp3 mal is ezt csinalja maxon? Hááát igazából én csak egy anyaggal teszteltem... Összeteszem és megnézem mivel hozható elő a hiba.
@Czimby: "... power és a hangerő - nyomva..." Találtam még pár szerviz kódot (már ha ez annak nevezhető) honnan lehetne megtudni az összeset? Rákeresve semmit nem találtam, angol cikkekben bukkantam véletlenül rá.
-
andris5
tag
Köszönöm a válasz! Aham akkor lehet nem hibával állunk szemben.
Viszont korábban ugyan ez a track nem recsegett és nem tiltatta le a Flip 3-at. Akkor valószínű a driver (nem vagyok szaki magát a hangszórót így hívják ugye?) állapota romolhatott, elhasználódott?
Basszus olyan szomorúnak láttam a kölköm, megszakadt a szívem.
Mivel lepjem meg, mi az ami bírja a gyűrődést? Melyik teljesítmény adatot kell nézzem, minek kell nagyobbnak lennie a flipnél? -
andris5
tag
Sziasztok!
kereséssel kezdtem
A legnagyobb srácom jbl flip 3-as hangszórója a következő hibát produkálja:
Hangos lejátszás mellett (tényleg hangos lehet maxon küldi) telefonról ami egy sony xperia m4 aqua bizonyos egy idő után nagyon elkezd recsegni, majd recsegés után leáll (letilt?).Valaki találkozott már ilyen problémával? A leállás / letiltás utal valami hibára esetleg (milyen védelem lehet benne, mi ellen)? Orvosolható otthon? Ha szerviz akkor hova?
Sajnos a hangerőből nem tud visszavenni, bringa parkban használja ott meg hangzavar van...
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ 286 Számítógép
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi srácok
Mivel lepjem meg, mi az ami bírja a gyűrődést? Melyik teljesítmény adatot kell nézzem, minek kell nagyobbnak lennie a flipnél?