Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
stellaz
üzenetére
Mert a bt hangszorot, ha akarom, belerakom a zsebembe es ha hetvegen az istenhatamogott az erdoben akarom hallgatni, zsebbe elviszem es vigan elvagyok, utana meg visszaviszem

Ugyanigy a merete, a kabelnelkulisege, a kompaktsaga plusz pont, nem szenvedsz vele hogy na akkor Jolikaig mar nem er el a kabel, Julcsikaek meg igen es megy a vita21.sz, na, tudom nem egy audiofil megoldas, de megiscssk el kene felejteni lassan a kabeles bizbaszokat

-
Kobe
veterán
nőnek lenne, ajándékba. Egy arany színű Xiaomi Redmi telefon + arany színű xiaomi piston mellé....iroodába. Értem én, hogy a tronsmart nagyobb meg kirándulósabb, de kb egy 2x3M es iroda beszólására kellene, semmi többre, ütve vágva sem lenne.
Illetve az sem hátrány, hogy a xiaomi szervíz az szükség esetén itt van 3 utcára tőlünk, tronsmarttal 0 tapasztalatom van ilyen téren.abban nem vagyok biztos az US verzió eustockon mit jelöl pontosan
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
a cylinder alakuból az idei, 2016-os darabra gondoltam az 5W-os tymphany hangszóróval, nem a tavalyira.
Így is esélyesebb a tégla ?
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Irodaba, munka kozbeni kis spotifyos zenehallgatasra keresnek egy olcsobb bt hangszorot.
Xiaomi telom van, elso korben oket preferalnam. Melyik a jobb, a kis tegla alaku metal box nevre hallgato, vagy a cilinder formaju valtozat ? Arban max ilyen 35 usdt szannek ra
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Xiaomi speaker vetelen torom a fejem de nem tudom hogy a teglat vagy a kerek valtozatot eri e meg jobban? Dizajnra jobban bejon a kerek, nem tudom a tegla mennyivel szolhat jobban....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő