- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
stellaz #3782 üzenetére
Mert a bt hangszorot, ha akarom, belerakom a zsebembe es ha hetvegen az istenhatamogott az erdoben akarom hallgatni, zsebbe elviszem es vigan elvagyok, utana meg visszaviszem
Ugyanigy a merete, a kabelnelkulisege, a kompaktsaga plusz pont, nem szenvedsz vele hogy na akkor Jolikaig mar nem er el a kabel, Julcsikaek meg igen es megy a vita21.sz, na, tudom nem egy audiofil megoldas, de megiscssk el kene felejteni lassan a kabeles bizbaszokat
-
Kobe
veterán
nőnek lenne, ajándékba. Egy arany színű Xiaomi Redmi telefon + arany színű xiaomi piston mellé....iroodába. Értem én, hogy a tronsmart nagyobb meg kirándulósabb, de kb egy 2x3M es iroda beszólására kellene, semmi többre, ütve vágva sem lenne.
Illetve az sem hátrány, hogy a xiaomi szervíz az szükség esetén itt van 3 utcára tőlünk, tronsmarttal 0 tapasztalatom van ilyen téren.abban nem vagyok biztos az US verzió eustockon mit jelöl pontosan
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #749 üzenetére
a cylinder alakuból az idei, 2016-os darabra gondoltam az 5W-os tymphany hangszóróval, nem a tavalyira.
Így is esélyesebb a tégla ?
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Irodaba, munka kozbeni kis spotifyos zenehallgatasra keresnek egy olcsobb bt hangszorot.
Xiaomi telom van, elso korben oket preferalnam. Melyik a jobb, a kis tegla alaku metal box nevre hallgato, vagy a cilinder formaju valtozat ? Arban max ilyen 35 usdt szannek ra
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Xiaomi speaker vetelen torom a fejem de nem tudom hogy a teglat vagy a kerek valtozatot eri e meg jobban? Dizajnra jobban bejon a kerek, nem tudom a tegla mennyivel szolhat jobban....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest