- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Media Marktban meghallgattam a Jam Heavy metal-t és összevetettem a JBL FLIP2-vel. Utóbbinak számomra jobb hangzása volt, tisztább. A Jam erős basszusban, de közepes hangerőn is már sok volt neki, rezgett az egész. Lehet, hogy csak az volt valami széthajtott bemutató darab, de továbbra is azt mondom, hog yhallgatás után kell iylen cuccot (is) venni.
-
gonger
senior tag
válasz
alfalibra #491 üzenetére
Én kb 12 éve lakásfelújításnál anno ezt úgy oldottam meg, hogy a nappaliban lévő erősítő (ami még nem BT-s) B csatornájára kötöttem azokat a álmennyezeti hangszórókat amik az előszobában, konyhában és fürdőben szólnak...
A tervezés időszakában német ismerősöknél láttam Bose vezetéknélküli mini hangszórókat hihetetlen jó hangzással. 8-9 méteres hatósugárral. Mára már elérhetőbb árazással vannak, esetleg azon a vonalon is érdemes szétnézned. -
gonger
senior tag
Sziasztok, bluetooth hangszórót keresek elsősorban kültéri zenehallgatáshoz (haverokkal a kertben grill mellett , és biciklire felpattintva menet közben) max 10-12 e ft értékben, de ha lehet inkább alatta.
Látom a JBL itt sokatoknak bevált. Go vagy Clip lenne jobb nekem?
ODT-vel van valakinek konkrét tapasztalata? Esetleg összehasonlítva a JBL-ekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest