Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Media Marktban meghallgattam a Jam Heavy metal-t és összevetettem a JBL FLIP2-vel. Utóbbinak számomra jobb hangzása volt, tisztább. A Jam erős basszusban, de közepes hangerőn is már sok volt neki, rezgett az egész. Lehet, hogy csak az volt valami széthajtott bemutató darab, de továbbra is azt mondom, hog yhallgatás után kell iylen cuccot (is) venni.
-
gonger
senior tag
válasz
alfalibra
üzenetére
Én kb 12 éve lakásfelújításnál anno ezt úgy oldottam meg, hogy a nappaliban lévő erősítő (ami még nem BT-s) B csatornájára kötöttem azokat a álmennyezeti hangszórókat amik az előszobában, konyhában és fürdőben szólnak...
A tervezés időszakában német ismerősöknél láttam Bose vezetéknélküli mini hangszórókat hihetetlen jó hangzással. 8-9 méteres hatósugárral. Mára már elérhetőbb árazással vannak, esetleg azon a vonalon is érdemes szétnézned. -
gonger
senior tag
Sziasztok, bluetooth hangszórót keresek elsősorban kültéri zenehallgatáshoz (haverokkal a kertben grill mellett , és biciklire felpattintva menet közben) max 10-12 e ft értékben, de ha lehet inkább alatta.
Látom a JBL itt sokatoknak bevált. Go vagy Clip lenne jobb nekem?
ODT-vel van valakinek konkrét tapasztalata? Esetleg összehasonlítva a JBL-ekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest