Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Media Marktban meghallgattam a Jam Heavy metal-t és összevetettem a JBL FLIP2-vel. Utóbbinak számomra jobb hangzása volt, tisztább. A Jam erős basszusban, de közepes hangerőn is már sok volt neki, rezgett az egész. Lehet, hogy csak az volt valami széthajtott bemutató darab, de továbbra is azt mondom, hog yhallgatás után kell iylen cuccot (is) venni.
-
gonger
senior tag
válasz
alfalibra #491 üzenetére
Én kb 12 éve lakásfelújításnál anno ezt úgy oldottam meg, hogy a nappaliban lévő erősítő (ami még nem BT-s) B csatornájára kötöttem azokat a álmennyezeti hangszórókat amik az előszobában, konyhában és fürdőben szólnak...
A tervezés időszakában német ismerősöknél láttam Bose vezetéknélküli mini hangszórókat hihetetlen jó hangzással. 8-9 méteres hatósugárral. Mára már elérhetőbb árazással vannak, esetleg azon a vonalon is érdemes szétnézned. -
gonger
senior tag
Sziasztok, bluetooth hangszórót keresek elsősorban kültéri zenehallgatáshoz (haverokkal a kertben grill mellett , és biciklire felpattintva menet közben) max 10-12 e ft értékben, de ha lehet inkább alatta.
Látom a JBL itt sokatoknak bevált. Go vagy Clip lenne jobb nekem?
ODT-vel van valakinek konkrét tapasztalata? Esetleg összehasonlítva a JBL-ekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest