- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #14830 üzenetére
Megérkezett a Tribit MaxSound Plus.
Már a frisített verziót kaptam (USB-C, stb.). Meglepően nagyon jól szól, ennél jobb hangminőségre nincs igényünk. A hangeffektek (bekapcsoláskor, stb.) nem vészesek szerencsére, de jobb lenne persze ha kikapcsolhatóak lennének. A Bluetooth 5 kapcsolat lakáson belül tökéletesen elég, amikor a legtöbb távolság és fal van köztünk, akkor is rendben ment az adatátvitel telefonról. Az AUX csatlakozó egy piros pont, bár nem tervezem sokat használni. Az e-book mód is jó, tervezem használni.
Az honnan látszik, hogy kb. milyen az aktuális töltöttségi szintje?
Illetve, egy - talán - ellentmondás: a dobozon IPX7 felirat szerepel, de a kézikönyv szerint meg ne merítsem vízbe. Most akkor baj neki, ha beleejtem a kád vízbe, vagy annyi víztől semmi baja nem lesz? Nem tervezek ilyet, csak azért jó tudni, mit bír kb.
Köszönöm az ajánlást, jobb lett mint vártam, maximálisan elégedett vagyok vele!
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az alsó árkategóriából mit érdemes mostanában vásárolni (max. 20k)? Fontosabb a szép hangzás mint a nagy hangerő. Van valami fontos szempont, amire figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest