Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #14830 üzenetére
Megérkezett a Tribit MaxSound Plus.
Már a frisített verziót kaptam (USB-C, stb.). Meglepően nagyon jól szól, ennél jobb hangminőségre nincs igényünk. A hangeffektek (bekapcsoláskor, stb.) nem vészesek szerencsére, de jobb lenne persze ha kikapcsolhatóak lennének. A Bluetooth 5 kapcsolat lakáson belül tökéletesen elég, amikor a legtöbb távolság és fal van köztünk, akkor is rendben ment az adatátvitel telefonról. Az AUX csatlakozó egy piros pont, bár nem tervezem sokat használni. Az e-book mód is jó, tervezem használni.
Az honnan látszik, hogy kb. milyen az aktuális töltöttségi szintje?
Illetve, egy - talán - ellentmondás: a dobozon IPX7 felirat szerepel, de a kézikönyv szerint meg ne merítsem vízbe. Most akkor baj neki, ha beleejtem a kád vízbe, vagy annyi víztől semmi baja nem lesz? Nem tervezek ilyet, csak azért jó tudni, mit bír kb.
Köszönöm az ajánlást, jobb lett mint vártam, maximálisan elégedett vagyok vele!
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az alsó árkategóriából mit érdemes mostanában vásárolni (max. 20k)? Fontosabb a szép hangzás mint a nagy hangerő. Van valami fontos szempont, amire figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple asztali gépek
- Battlefield 2042
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest