Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
darkmann #15105 üzenetére
"Itt is mindenki azt írta, hogy kell az EQ neki, hogy legyen igazi mély basszus."
Melyiknek? A Boom-nak? Tuti nem. Abból bizony ez jön ki, amit hallasz (hellyel-közzel) a videóban. Sőt ennél azért picivel szvsz. jobb is lehet, mert komolyabb összegben fogadni mernék, hogy a csóka, csak benyomta az "extrabasszt", oszt' heló. Custom EQ-val picit finomítható.
A feltételek olyan szempontból voltak egyenlőek, hogy - legalábbis nekem úgy tűnik, hogy - "out of the box" vizsgálta mindhárom hangszórót. Igazából ez épp a Boom-nak nem kedvezett, mert hozzá app - és ezzel EQ - is jár, míg a másik kettőn "csak" mélyhangkiemelő gomb van.
A tuti majd az lesz, ha esetleg Alan ráveszi magát (én már elültettem a bogarat a fülébe), hogy vegyen (vagy kérjen) egyet. Ő olyan körülmények között és alapossággal tesztel, hogy abban nem sok kifogást lehet találni. -
carl18
addikt
válasz
darkmann #15098 üzenetére
TRONSMART BANG MINI -
Unboxing & Comparison WILDBOX & MOTION BOOM!
Anker/Mifa hangja határozottan jobb volt.
2022 elején vásárolhattam a Motion Boomot, még november-december táján is ment az anker oldaláról 70 euroért.Sajnos az ilyen tesztek nem mérvadóak, egy részük fizetett sponzoráció ahol egy terméket nyilván el kell adni. Tronsmart magyar tesztek csak 1-2 oldal csinál, és ők is azért mert hasznuk van belőle.
Bár ettől függetlenül az ár nem rossz, de én nem vagyok biztos a hangja valóban olyan jó lenne. A T6 Max elégé leszerepelt mikor nálam járt....
Tronsmart T6 Max 3D sound (Baddest sound ever)De akinek eladtam, azt írta nagyon jó a hangminőség stb.
Szóval ez relatív mihez képest.Még 2014-2015 táján csinálták ezt a 750Ti tulajok, megvették a kártyát és mindenhova beírtáltak maxon minden Ultrán visz stb. Ha erre képes lett volna nem lett volna piaca a 760-770-780-as szériának.
-
carl18
addikt
válasz
darkmann #15080 üzenetére
" Szerintem ár/érték arányban verhetetlen. "
Én pont ma néztem összehasonlító tesztet a youtubon, mire képes mondjuk a Motion Boom ellen. Elég szépen elvérzett, így a verhetetlen egészen biztos "túltolt kijelentés"
Az Ankert 70 euros áron vettem 26E forintés, így most az a +4E forintért inkább az ankert venné a ember.Nyilván már leírtam párszor, de elég sok tronsmart Bluetooth hangszóróval találkoztam. Magyar ember számára megfizethető tény, de egyik se a hangminőségéről volt híres. Számomra inkább sereghajtó, mint sem bestbuy. W-King/Anker simán legyalulja.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
darkmann #14829 üzenetére
"Van egy tronsmart T6 Plus upgraded edition-öm ... "
Annál tuti, hogy 100× jobb. Találtam egy teardown videót a YT-n róla. Elég impresszív az, amit belezsúfoltak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
darkmann #14827 üzenetére
YT-n nem találtam túl sok (hasznos) tesztet róla. Még itt írnak róla a legtöbbet.
Én nem vagyok valami nagy Tronsmart fan, de erről alapvetően jókat olvastam. Izgalmas lenne hallani, hogy mit tud egy Soundcore Boom-al szemben. Elvileg (papíron) jobb: 4 hangszóró, 3 passzív membrán, NFC, aux, sd-card, pendrive, "disco lights" ... szóval mindent is tud. Tégy egy próbát, és meséld el nekünk milyen!
-
válasz
darkmann #14725 üzenetére
Amit ráírnak a hangszórókra az az össz teljesítmény,RMS-ben!
Csatornánként (hangszórónként) 30W,ebből meg 2 van és ez is csak RMS,tehát valójában inkább 20-22W/csatorna lesz az.
Amikor egy 8 hangszórós soundbarra ráírják hogy 240W,az inkább 8x20-25W valójában.Ez olyan mint a JBL autós subládákon az 1000-1200W felirat.Jah…
Egy ezredmásodpercig elbírja,de a folyamatos terhelhetősége a töredéke csak.Marketing…
Amúgy elég hangosan tud szólni Motion Boom,még kint is,nem nevezhető halknak.
Kevésnek tűnhet 2x20W,de ne tévesszen meg,önmagában a W érték még nem jelent semmit (mélyebben nem mennék bele a hangtechnikai részbe),igencsak hangos az,persze a Papp Lászlóban nem ezzel fogsz koncertet csinálni,de házba,kertbe bőven elég.Saját tapasztalat.
Az a Blitzwolf se lehet annyira rossz,de nem nagyon olvastam errefelé tapasztalatot róla,szóval az lutri egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest