Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KaiotEch #14818 üzenetére
"Azt mondod? Lehet meg kéne próbálni ... "
Meghallgattad az összehasonlítást? Az SRS XP500-as hangja eléggé vékonyka (100% hangerőn pláne). Hogy melyik a hangosabb? Ezt "innen" nehéz eldönteni. Egyikről sincs (én legalábbis hirtelen nem találtam) teljesítmény adat a neten.
A lényeg, hogy én - ha b@szó party hangszóró kellene, akkor - vagy Partybox Encore Essential-t vennék, vagy spórolnék kicsit és egy Partybox 110-et. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KaiotEch #14800 üzenetére
A Sony (party) hangfalaitól én sose voltam lenyűgözve (de más se nagyon). Mondjuk itt gyorsan hozzátenném, hogy YT-s tesztekre alapozom a véleményem. Erre persze lehet azt mondani, hogy tessék élőben meghallgatni, - és ebben van is valami, - de azért van a YT pár olyan jó minőségű binaural felvétel, ami alapján - egy jobb fülessel - össze lehet kóstolni a hangfalakat. Itt pl. egy SRS XP500-at egy Partybox Encore Essential-el ...
Én utóbbit venném. Az Alzan most ~87e Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged